Voorgaande evenementen – Business Club N.V.
November 2018: De Fountainheads werpen een blik op de toekomst

Met een flitsende presentatie werden ondernemers meegenomen in de ontwikkelingen die de zakelijke toekomst gaan bepalen. De Fountainheads schakelden enorm snel en wisten de gasten een boeiend verhaal te vertellen.

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord Veluwe. De ontvangst deze avond was bij Inclusief Groep, de foto’s zijn hier te zien.

Oktober 2018: Bezoek Bierbrouwerij Aan de Gracht met Oudheidskundige vereniging Arent toe Boecop

De geschiedenis van de historische stad Elburg is met veel passie gepresenteerd door de Arent toe Boecop Vereniging. De ontvangst bij Restaurant de Haas en Bierbrouwerij Aan de Gracht maakten het plaatje compleet deze avond.

Foto’s zijn hier terug te kijken.

Oktober 2018: Run Bike Run deelname

De sportievelingen uit de club zijn in duo’s de ATB baan in Oldebroek door gestormd, te voet en op de mountainbike.

Foto’s zijn hier terug te kijken.

September 2018: Paralympisch legende Esther Vergeer spreekt

Esther Vergeer kwam om te spreken over haar topsport carrière. We werden ontvangen bij Gasterij de Zeuven Heuvels in Wezep.

Haar verhaal is terug te lezen in ons magazine.

Foto’s van deze avond zijn hier terug te kijken.

Juli 2018: Het Veluwemeer op met Botterstichting Elburg – Deel 3

Het is een traditie geworden in onze club. De laatste bijeenkomst voor de zomer wordt gehouden in de haven van Elburg. Dankzij de inzet van de vrijwilligers van Botterstichting Elburg en de ontvangst bij Restaurant Lucca was het een prachtige dag.

Nagenieten met de foto’s van deze bijeenkomst kan hier.

Mei 2018: Bedrijvenproeverij Broeklanden

Op één avond zijn we op bezoek geweest bij 8 bedrijven op Bedrijventerrein Broeklanden te Elburg. Wat een gastvrijheid van deze ondernemers. Tussen de bedrijven door werd een heerlijke proeverij aangeboden door Restaurant Amuse.

Foto’s in overvloed, hier vindt u ze terug

Maart 2018: Chef de Mission Jeroen Bijl

Nog maar net terug van de Olympische Spelen en volgeboekt als spreker voor inspirerende evenementen. Jeroen Bijl deed als Chef de Mission van de Olympische Spelen zijn verhaal voor de leden van de Business Club. Flevonice heeft ons ontvangen op hun prachtige lokatie in Biddinghuizen.

Foto’s zijn hier terug te kijken.

Februari 2018: Bedrijfsbezoek AFAS Software

Met een rondleiding, diner en inspirerende keynote van directeur Herman Zondag was het bezoek aan AFAS Software een bijzondere en inspirerende ervaring.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Januari 2018: Bedrijfsbezoek Rook & BBQ Experience Center Rookoven.com

Sinds september 2017 is ondernemer Jan Reimer Westerhuis met zijn bedrijf Rookoven.com werkzaam vanuit de Cooperatie (voormalige meelfabriek) in Nunspeet. Tijdens dit bedrijfsbezoek hoorden we zijn ondernemersverhaal en hebben we een uitgebreide proeverij aangeboden gekregen.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

November 2017: Spreker Toon Gerbrands bij ‘Het succes van de regio deel 2’

In navolging op de eerste editie van ‘Het succes van de regio’ is met spreker Toon Gerbrands een interessante keynote aangehoord over ‘De maakbaarheid van succes’. Naast deze topspreker waren er kennissessies te volgen d.m.v. workshops met diverse thema’s. Mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Oktober 2017: Typhoon bij Fruittuin Verbeek

Geboren en getogen op de Noord Veluwe en inmiddels landelijk bekend als verhalenverteller. Voor Business Club N.V. kwam Typhoon terug naar de regio met zijn bijzondere verhaal. Fruittuin Verbeek is deze avond tevens gepresenteerd als 150e lid van de Business Club N.V.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Oktober 2017: Run Bike Run met ondernemersronde

Elk jaar wordt in Oldebroek de Run Bike Run georganiseerd. Dit jaar heeft de Business Club N.V. voor het eerst de bedrijvenronde voor haar rekening genomen. Winnaar van deze ronde was het team van Thijs Stoel. Uiteraard werd er afgesloten met een gezellige borrel

Meer foto’s zijn hier te vinden.

September 2017: Dirigent Pieter Jan Leusink bij Broekhuis Volvo

Elburger dirigent Pieter Jan Leusink heeft wereldwijd honderdduizenden albums verkocht. Bekend van de Matthaus Passion, het Hollands Boy Choir en vele andere aciviteiten. In een prachtige setting bij Broekhuis Volvo in Harderwijk gaf Pieter Jan een kijkje in de muziek.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Juni 2017: Botteren op het Veluwemeer Deel 2

Het varen met de botterstichting is een jaarlijks evenement geworden. Dit maal heeft Restaurant Lucca in combinatie met Rookoven.com de ondernemers een heerlijk diner voorgezet.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Mei 2017: Bedrijfsbezoek bij Brandweer Elburg

Een organisatie vol vrijwilligers die levensbelangrijk werk verrichten. Waar voorkomen beter is dan genezen. De brandweer in Elburg heeft de ondernemers meegenomen in haar activiteiten, zowel door middel van een presentatie als het daadwerkelijk door ondernemers uit laten voeren van werkzaamheden. Het letterlijke hoogtepunt kwam van de nieuwe hoogwerker, welke meer dan 30 meter de lucht in kan en door veel ondernemers is getest.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

April 2017: Op de boerderij bij Melkveebedrijf Visstein

De Noord Veluwe kenmerkt zich door veel agrarische ondernemingen. Melkveebedrijf Visstein is één van deze bedrijven, en heeft zich aangesloten bij de Business Club N.V.

Een bedrijfsbezoek aan deze bijzondere onderneming was dan ook een mooie gelegenheid voor ondernemer Rick Visch om zich te presenteren. Administratiekantoor Van Deutekom uit Elburg is deze avond gepresenteerd als 125e lid van de Business Club N.V.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Maart 2017: Voetbal: S.V. ’t Harde – ESC

Jaarlijks komen we bij S.V. ‘t Harde terug voor een evenement rondom de voetbalvereniging. In de opstart van de Business Club N.V. hebben we dankbaar gebruik mogen maken van de sportkantine voor onze bijeenkomsten. Als tegenprestatie organiseren we samen jaarlijks een activiteit. En wat is er dan mooier om bij de derby tegen E.S.C. langs te komen?

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Maart 2017: Lenteborrel bij Bel Business Centre

Bel Business Centre is één van de eerste leden van de Business Club N.V. en organiseert jaarlijks haar eigen zomerborrel. In 2017 is er een aanvullende Lenteborrel georganiseerd waarbij zo’n 100 ondernemers elkaar hebben kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Februari 2017: Tweede Kamerleden bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging

Agnes Mulder is in 2016 al eens langs geweest bij de Business Club N.V. om te vertellen over haar werkzaamheden in de Tweede Kamer. Dit maal kwam ze terug voor een heus debat. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging was bereid om ons in hun nieuwe pand te ontvangen.

Meer foto’s zijn hier te vinden.