Voorgaande evenementen – Business Club N.V.

Juli 2019: Het Veluwemeer op met Botterstichting Elburg

We kunnen er gewoon niet omheen. Voor geen bijeenkomst is zoveel animo als wanneer we gaan varen in Elburg. Dit was al de vierde keer dat het evenement in ons programma is opgenomen.

Het geluk was aan onze zijde, we hadden namelijk prachtig weer. De foto’s zeggen toch genoeg? Na het varen stond bij Restaurant Lucca een heerlijk Italiaans buffet klaar. Het bleef nog lang gezellig!

Mei 2019: Bedrijvenproeverij op ‘De Koekoek’ in ’t Harde

Bedrijventerrein ‘De Koekoek’ was het decor van 6 bedrijfsbezoeken op één avond. De gasten zijn tussen de bezoeken door voorzien van een heerlijk buffet door Slagerij Van Guilik.

Een geslaagde avond dankzij de gastheren die deelnamen aan deze bijeenkomst. De foto’s zijn hier te zien.

April 2019: Popprofessor Leo Blokhuis bij Rookoven.com

Muziek is een vaker terugkerend thema bij onze bijeenkomsten.

Voor de komst van Popprofessor Leo Blokhuis had Rookoven.com haar Experience Center omgebouwd tot Top-2000 café. De gasten hebben ademloos naar Blokhuis zitten luisteren. De foto’s zijn hier te zien.

Maart 2019: 5 jaar Business Club N.V. met Staatssecretaris Mona Keijzer

In 2014 begonnen als Business Club ’t Harde en 5 jaar verder als Business Club N.V. een eerste lustrum gevierd.

Speciaal voor deze avond kwam Staatssecretaris Mona Keijzer met ‘vriendin van de show’ Agnes Mulder mee naar Broekhuis Harderwijk, waar een heerlijk diner klaar stond en na het verhaal van Mona gezellig geborreld werd. Klik hier voor de foto’s van deze avond. De foto’s zijn hier te zien.

Januari 2019: Achter de schermen bij PEC Zwolle

Eind januari waren we te gast bij één van onze bijzondere leden: PEC Zwolle. Hier kregen we van de directie een inkijkje in de organisatie van de Betaald Voetbal Organisatie.

Daarnaast was er een rondleiding door het stadion en een gezellige borrel in de Businessruimte. Een mooie start van 2019! De foto’s zijn hier te zien.

November 2018: De Fountainheads werpen een blik op de toekomst

Met een flitsende presentatie werden ondernemers meegenomen in de ontwikkelingen die de zakelijke toekomst gaan bepalen. De Fountainheads schakelden enorm snel en wisten de gasten een boeiend verhaal te vertellen.

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord Veluwe. De ontvangst deze avond was bij Inclusief Groep, de foto’s zijn hier te zien.

Oktober 2018: Bezoek Bierbrouwerij Aan de Gracht met Oudheidskundige vereniging Arent toe Boecop

De geschiedenis van de historische stad Elburg is met veel passie gepresenteerd door de Arent toe Boecop Vereniging. De ontvangst bij Restaurant de Haas en Bierbrouwerij Aan de Gracht maakten het plaatje compleet deze avond.

Foto’s zijn hier terug te kijken.

Oktober 2018: Run Bike Run deelname

De sportievelingen uit de club zijn in duo’s de ATB baan in Oldebroek door gestormd, te voet en op de mountainbike.

Foto’s zijn hier terug te kijken.

September 2018: Paralympisch legende Esther Vergeer spreekt

Esther Vergeer kwam om te spreken over haar topsport carrière. We werden ontvangen bij Gasterij de Zeuven Heuvels in Wezep.

Haar verhaal is terug te lezen in ons magazine.

Foto’s van deze avond zijn hier terug te kijken.

Juli 2018: Het Veluwemeer op met Botterstichting Elburg – Deel 3

Het is een traditie geworden in onze club. De laatste bijeenkomst voor de zomer wordt gehouden in de haven van Elburg. Dankzij de inzet van de vrijwilligers van Botterstichting Elburg en de ontvangst bij Restaurant Lucca was het een prachtige dag.

Nagenieten met de foto’s van deze bijeenkomst kan hier.

Mei 2018: Bedrijvenproeverij Broeklanden

Op één avond zijn we op bezoek geweest bij 8 bedrijven op Bedrijventerrein Broeklanden te Elburg. Wat een gastvrijheid van deze ondernemers. Tussen de bedrijven door werd een heerlijke proeverij aangeboden door Restaurant Amuse.

Foto’s in overvloed, hier vindt u ze terug

Maart 2018: Chef de Mission Jeroen Bijl

Nog maar net terug van de Olympische Spelen en volgeboekt als spreker voor inspirerende evenementen. Jeroen Bijl deed als Chef de Mission van de Olympische Spelen zijn verhaal voor de leden van de Business Club. Flevonice heeft ons ontvangen op hun prachtige lokatie in Biddinghuizen.

Foto’s zijn hier terug te kijken.

Februari 2018: Bedrijfsbezoek AFAS Software

Met een rondleiding, diner en inspirerende keynote van directeur Herman Zondag was het bezoek aan AFAS Software een bijzondere en inspirerende ervaring.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Januari 2018: Bedrijfsbezoek Rook & BBQ Experience Center Rookoven.com

Sinds september 2017 is ondernemer Jan Reimer Westerhuis met zijn bedrijf Rookoven.com werkzaam vanuit de Cooperatie (voormalige meelfabriek) in Nunspeet. Tijdens dit bedrijfsbezoek hoorden we zijn ondernemersverhaal en hebben we een uitgebreide proeverij aangeboden gekregen.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

November 2017: Spreker Toon Gerbrands bij ‘Het succes van de regio deel 2’

In navolging op de eerste editie van ‘Het succes van de regio’ is met spreker Toon Gerbrands een interessante keynote aangehoord over ‘De maakbaarheid van succes’. Naast deze topspreker waren er kennissessies te volgen d.m.v. workshops met diverse thema’s. Mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Oktober 2017: Typhoon bij Fruittuin Verbeek

Geboren en getogen op de Noord Veluwe en inmiddels landelijk bekend als verhalenverteller. Voor Business Club N.V. kwam Typhoon terug naar de regio met zijn bijzondere verhaal. Fruittuin Verbeek is deze avond tevens gepresenteerd als 150e lid van de Business Club N.V.

Meer foto’s zijn hier te vinden.

Oktober 2017: Run Bike Run met ondernemersronde

Elk jaar wordt in Oldebroek de Run Bike Run georganiseerd. Dit jaar heeft de Business Club N.V. voor het eerst de bedrijvenronde voor haar rekening genomen. Winnaar van deze ronde was het team van Thijs Stoel. Uiteraard werd er afgesloten met een gezellige borrel

Meer foto’s zijn hier te vinden.

September 2017: Dirigent Pieter Jan Leusink bij Broekhuis Volvo

Elburger dirigent Pieter Jan Leusink heeft wereldwijd honderdduizenden albums verkocht. Bekend van de Matthaus Passion, het Hollands Boy Choir en vele andere aciviteiten. In een prachtige setting bij Broekhuis Volvo in Harderwijk gaf Pieter Jan een kijkje in de muziek.

Meer foto’s zijn hier te vinden.