Over ons – Business Club N.V.

Over Business Club N.V.

De Stichting Business Club N.V. (gestart als Business Club ’t Harde) is actief vanaf 2014. Vanuit contacten met de lokale ondernemers bleek er behoefte te zijn aan een netwerk gelegenheid met laagdrempelige randvoorwaarden. Met 8 bijeenkomsten per jaar brengt de Business Club de thema’s Ondernemen, Politiek en Sport samen voor ondernemers.

Business Club N.V. kenmerkt zich door activiteiten in de avonduren met een programma en tevens ruime gelegenheid om te netwerken. 

In 2016 is het magazine ‘Insights’ opgezet om de betrokken bedrijven een extra platform te kunnen geven. Begin 2017 is de Academy toegevoegd aan het platform. 

In september 2016 heeft de naamswijziging van Business Club ‘t Harde naar Business Club N.V. plaats gevonden. Hiermee benadrukt de Business Club haar regionale uitstraling.

Het bestuur bestaat uit 4 personen:

Voorzitter


Marcel van ’t Hul

Marcel is werkzaam bij NOC*NSF als Accountmanager en part-time werkzaam als auditor voor de KNVB. Daarnaast is hij eigenaar van Local Advice. Sinds de start van Business Club N.V. treedt Marcel op als voorzitter. Door zijn werkzaamheden voor VNO-NCW in het verleden heeft hij jarenlange ervaring in het organiseren van bijeenkomsten voor bedrijven.

E-mail: marcel@businessclubnv.nl

Penningmeester


Patrick Visch

Patrick is werkzaam als regio manager bij de ITPH Academy en biedt vanuit zijn onderneming Proximare ondersteuning in de bedrijfsvoering voor meerdere bedrijven. Binnen Business Club N.V. is Patrick verantwoordelijk voor de administratie, marketing en organisatie van de bijeenkomsten.

E-mail: patrick@businessclubnv.nl

Secretaris


Ellen Grootkarzijn

Ellen is eigenaresse van Bakkerij Grootkarzijn en hier verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De bijeenkomsten van Business Club N.V. geven haar energie, de contacten met lokale ondernemers waardeert zij enorm.

Email: ellen@businessclubnv.nl

Algemene zaken


Johan van Putten

Johan is werkzaam als commercieel manager bij taxatiebureau Thorbecke. Verder is hij eigenaar van adviesbureau Business Effect en ondersteunt hij ondernemers op het gebied van sales & marketing. Binnen Business Club N.V. richt Johan zicht op de marketing en ondersteunt hij in de organisatie van de bijeenkomsten.

E-mail: johan@businessclubnv.nl

Stage bij de Business Club N.V.


Bart Bovendorp

Als 3e jaars Windesheim student (Commerciële Economie) loopt Bart stage bij de Business Club N.V. van februari tot juni 2020.

E-mail: bart@businessclubnv.nl