NLP Business Leadership – Business Club Academy – Business Club N.V.

NLP Business Leadership 

 

De Business Club Academy  biedt de cursus NLP Business Leadership aan in samenwerking met Valuable Partnership. In 4 middagen leer je hoe je met Neuro Linguïstisch Programmeren je eigen communicatiestijl kan ontwikkelen.

Waarom NLP Business Leadership?

Wat je ook doet in het leven, het vermogen om leiderschap te nemen over jouw eigen communicatie is van onschatbare waarde. Of we het nu leuk vinden of niet, alles draait om onze communicatie.

Misschien herinner je de momenten waarin de communicatie met je klant allemaal vanzelf lijkt te gaan. Je hebt goed contact en verbinding en je hebt resultaat. En als het in andere gesprekken moeizaam gaat zal je je misschien afvragen waardoor dat komt. Wat had je kunnen doen om het contact te verbeteren? Ben je je er bewust van wat je had kunnen verbeteren? En ben jij ervan bewust wat er allemaal gebeurt in communicatie?

Met de cursus NLP Business Leadership kun jij jouw charisma, evenwicht en communicatiestijl ontwikkelen waarmee jij een excellente verkoper, manager of leider wordt.

Stel je eens voor dat je in elk gesprek leiderschap kan nemen over jouw communicatie. En dat je je in elk gesprek je kalm, evenwichtig, gecentreerd voelt en alles volledig onder controle hebt. Je hebt er plezier in en met jouw communicatie behaal jij de resultaten die jij graag wilt hebben. Is dat een droom? Nee, dit leer jij met de cursus NLP Business Leadership.

Wat is NLP Business Leadership?

NLP Business Leadership verschilt van andere trainingen voor communicatievaardigheden. Je ervaart direct de kracht van Neuro Linguïstisch Programmeren en ontdekt hoe je het kunt gebruiken bij het verkopen en presenteren van jezelf en jouw product of dienst. Deze training geeft je een gestructureerd model om excellentie in de eigen communicatie te bereiken. Deze cursus van 4 middagen is een mix van klassikaal leren en praktische toepassing. Tijdens de training krijgt u persoonlijke feedback en coaching van gecertificeerde trainers van NLP. Dit alles versnelt je leerproces aanzienlijk.

Tijdens de cursus NLP Business Leadership leer je hoe stemgebruik, lichaamstaal, woordgebruik en onbewuste gedrag invloed hebben op communicatie. En je leert veel technieken waarmee je de impact van jouw communicatie kan vergroten. En deze technieken kan je direct inzetten in je volgende gesprek. Hiermee kan jij ervoor zorgen dat jouw communicatie meer impact heeft.

NLP Business Leadership wordt geleid door Johan Koning. Johan heeft als NLP Master Coach en NLP Trainer en Facilitator meerder jaren ervaring in het geven van trainingen op het gebied communicatie. Johan neemt jou mee in de wereld van onbewuste communicatie.

 

Wat leer jij in deze cursus?

Jij leert hoe je:

  • snel verbinding kan maken met iedere klant
  • het 5-staps communicatie model kunt toepassen
  • diverse communicatie strategieën kan ontwikkelen
  • de onbewuste communicatie van jouw klant kunt ontdekken
  • waarde kan toevoegen in jouw communicatie

 

Deelnemersinformatie

Iedereen die leiderschap wil nemen over de eigen communicatie is welkom bij de cursus NLP Business Leadership. Deze cursus bestaat uit 4 middagen van leren, ontwikkelen en experimenteren.

Kosten

De investering voor de curus NLP Business Leadership is € 495,– excl BTW per persoon.

 

Aanmelden voor deze cursus kan middels onderstaand formulier.