Zomerstop! – Business Club N.V.

Zomerstop!

Summer School – Microsoft Office trainingen
10 juli 2019
#Malaga2020
14 juli 2019

De afgelopen maanden zijn omgevlogen. Het is alweer juli, wat betekent dat we de zomerstop in gaan. We gaan in vogelvlucht door de afgelopen maanden.

Vol programma door de regio

Het programma leidde ons langs mooie bedrijven, van Zwolle tot Harderwijk. Met namen als Staatssecretaris Mona Keijzer, popprofessor Leo Blokhuis en bezoeken aan PEC Zwolle, Rookoven.com en een Bedrijvenproeverij in ’t Harde. En geheel in stijl is het seizoen afgesloten met een bottertocht op het Veluwemeer.  Wat we van maand tot maand hebben georganiseerd is terug te zien en te lezen in onze Voorgaande evenementen.

Veel enthousiaste ondernemers te gast

Er was veel animo voor de verschillende bijeenkomsten. Met gemiddeld zo’n 120 gasten per bijeenkomst is er een hoge opkomst. Ook zijn er door de maanden heen weer nieuwe leden aangesloten, waardoor er inmiddels 190 bedrijven actief zijn in de club. Veel aanwas komt uit introducees die door onze leden zijn meegenomen. Een goed teken!

Business Partners

De grootste boost komt echter vanuit onze nieuwe Business Partners. De samenwerking met de Rabobank, Inclusief Groep, Slagerij van Guilik en Ifective Software Engineering geeft ons als club een enorme duw in de rug. Dit wordt nog eens versterkt door onze Media Partner BDU/Veluweland.

Sportieve deelnemers

In de Business Club Sports activiteiten springt de Pinksterloop van afgelopen juni er uit. Samen met Atletiekvereniging De Gemzen is deze loop voor het eerst georganiseerd. In de A. Vogeltuinen in ’t Harde hebben zo’n 300 hardlopers de 5- en 10 kilometer route afgelegd. Een activiteit die voor herhaling vatbaar is.

Academy blijft zich ontwikkelen

In de Academy zijn een aantal mooie sessies ingevuld door onze leden. Beleggen, Neuro Linguïstisch Programmeren en Google Analytics stonden o.a. op het programma. In de zomer gaan we door met de Summer School, waarbij Microsoft Office trainingen worden aangeboden.

Op naar september

In september staat ons een vol programma te wachten. We trappen af met de BHV herhaling en de sessie Ondernemers Opgelicht in de Academy. Vervolgens starten een aantal sportieve ondernemers met een 10-weekse circuittraining. Voor de nodige ontspanning gaan we eind september het evenementen seizoen beginnen met een bezoek aan Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Een volledig overzicht vindt u hier.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten en activiteiten is al weer mogelijk. Bent u geen lid van onze club? Kom dan gerust vrijblijvend kennis maken tijdens één van de volgende bijeenkomsten of sluit aan als lid van onze club.