Versterking bestuur Business Club ’t Harde – Business Club N.V.

Versterking bestuur Business Club ’t Harde

Bedrijfsbezoek Bakkerij Grootkarzijn
22 mei 2015
Business Club ’t Harde bezoekt A. Vogeltuinen
13 juni 2015

Vanaf heden zal Johan van Putten het bestuur van Business Club ’t Harde komen versterken.

Door de groei die de club doormaakt, is er nagedacht over extra mankracht. Johan is voor ons de perfecte kandidaat om mee te werken aan de verdere groei. Hij zal zich richten op de acquisitie en organisatie van de bijeenkomsten. Johan stelt zichzelf voor:

 

fotojohan‘Mijn naam is Johan van Putten, ik ben samen met mijn vrouw Martha en zonen Bram en Tim woonachtig op ‘t Harde. Na mijn HBO opleiding Vastgoed ben ik in beginsel actief geweest als makelaar op ‘t Harde bij ERA Makelaardij Ponsteen BV. Na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar taxatiebureau Thorbecke in Zwolle. Hier vervul ik de functie van Projectleider Vastgoed & Planschade wat inhoudt dat ik de dagelijkse leiding heb over 20 medewerkers en verantwoordelijk ben voor planning, financiën en acquisitie.
Ik heb de functie van bestuurslid aangenomen omdat ik 100% geloof in netwerken en het belangrijk vindt om kennis en ervaring te delen met elkaar. Verder hoop ik dat ondernemers elkaar via deze weg leren kennen en elkaar uiteindelijk de bal kunnen toespelen.’

 

We zijn erg blij met deze aanvulling en wensen Johan veel succes in zijn werkzaamheden!