Van Deutekom Administratie en Advies 125e lid Business Club N.V. – Business Club N.V.

Van Deutekom Administratie en Advies 125e lid Business Club N.V.

Boer zoekt ondernemers…
29 maart 2017
Iedereen kan beter leren verkopen
28 april 2017

Tijdens een boeiend en sfeervol bezoek aan Melkveebedrijf Visstein mocht de Business Club N.V. alweer haar 125 lid welkom heten. Van Deutekom Administratie en Advies was het bedrijf dat er voor zorgde dat deze mijlpaal werd bereikt. ‘We zijn een regionaal kantoor en vinden het belangrijk ondernemers te ontmoeten. Dat we de 125e zijn en bij onze klant V.O.F. Visstein in het zonnetje worden gezet maakt dat extra leuk’ zei Carola Broekhuizen, die namens het bedrijf aanwezig was.

 

‘We vinden het met elkaar ontzettend leuk om mooie en interessante bijeenkomsten te organiseren voor ondernemers uit de regio,’ zegt bestuurslid Johan van Putten. ‘We zijn dan ook ontzettend blij dat zoveel bedrijven dit waarderen en zich aansluiten bij onze club.

 

Ook ondernemers de vrijblijvend kennis willen maken met de Business Club N.V. blijven van harte welkom. Voor de zomer zijn daar nog twee mooie gelegenheden voor. Op 17 mei staat een bezoek aan de Brandweer in Elburg gepland Op 30 juni is de feestelijke afsluiting van het eerste deel van het seizoen op het programma. Dan wordt er gevaren met Botters op het Veluwemeer.

Inschrijven voor de bijeenkomst van 17 mei is hier mogelijk.