Uniek POP-UP RESTAURANT op de Veluwe – Business Club N.V.

Uniek POP-UP RESTAURANT op de Veluwe

Innovatiehuis Noord-Veluwe verhuist naar Business Club Enterprise
15 maart 2021
Opening Business Club Enterprise 7, 9 en 13 juli
5 juni 2021

Uniek POP-UP RESTAURANT op de Veluwe

 

Vrijdag 21, zaterdag 22 en maandag 24 mei openen Wij Samen en Restaurant Amuse een pop-up restaurant op de IJsbaan van ’t Harde. Vanuit diverse foodtrucks worden tien culinaire gerechten geserveerd.

 

De geslaagde samenwerking tussen beide horecaondernemers tijdens de culinaire auto-tour van Wij Samen afgelopen maanden smaakte naar meer: “Wij kregen direct een positieve reactie van zowel de gemeente als de ijsbaan. Zij stellen hun terrein beschikbaar en ondersteunen dit initiatief. Dat vinden wij top!” zegt Vera van Restaurant Amuse. “Dat is nou écht de kracht van ons dorp!”.

 

Toen de locatie gevonden was, werd er snel geschakeld met de organisatie. Dit resulteert in een uniek tijdelijk restaurant met plek voor 50 personen. Er wordt een 10-gangen verassingsmenu geserveerd, optioneel met bijpassend wijn- of (speciaal-)bier arrangement. De tafels worden sfeervol gedekt en het geheel wordt met een tent overkapt waarbij het uitzicht over het weiland met schapen behouden blijft. Ook aan een muzikale noot wordt gedacht. Net als bij de vorige editie van het pop-up restaurant van Wij Samen op landgoed Old Horst in Oldebroek eind 2020, doen ook dit keer de Barista Brothers uit Hattem weer mee. Naast de allerbeste koffie serveren zij nog een leuke verassing aan alle gasten. Dit alles maakt het een beleving die je niet mag missen!

Anniek van Wij Samen: “Wij merken heel erg dat iedereen inmiddels toe is aan gezelligheid, en daarnaast missen wij als horecaondernemers enorm het contact met gasten. Met dit concept kunnen wij onze gasten weer een heerlijke middag uit bieden, uiteraard passend binnen de corona-maatregelen op dit moment”.

 

Het terras is geopend tussen 12:00 en 18:00 uur. Uiteraard worden hierbij de op dat moment geldende maatregelen gehanteerd. Er zijn twee momenten waarop gestart wordt met het serveren van dit menu. Reserveren is noodzakelijk en kan op www.wij-samen.nl.