Top volleyballer Reinder Nummerdor te gast bij Business Club ‘t Harde – Business Club N.V.

Top volleyballer Reinder Nummerdor te gast bij Business Club ‘t Harde

Vrijdag 9 oktober, Side-event: Diamant Top, voor een economisch sterke toekomst
21 september 2015
Business Club ’t Harde krijgt sneak preview splinternieuwe Rijsgaardhoeve
23 november 2015

Op woensdagavond 28 oktober is de volgende bijeenkomst van Business Club ’t Harde. Dit keer zal volleyballer Reinder Nummerdor zijn medewerking verlenen aan de avond. Als het gaat om passie en ambitie dan is er van nature een sterke overeenkomst tussen topsport en ondernemen. Dat maakt dat Business Club ’t Harde graag topsporters uitnodigt om ondernemers te inspireren met hun verhalen. “We zijn erg trots dat we na Rintje Ritsma met Reinder Nummerdor opnieuw een icoon uit de Nederlandse sport mogen verwelkomen bij de Businessclub”, zegt voorzitter Marcel van ’t Hul.

Advertentie-Nummerdor01-veluweland-1-1-WEB

Tijdens de bijeenkomst op 28 oktober zal Nummerdor tijdens een interactieve avond onder andere vertellen over zijn voorbereiding op de Olympische Spelen.

Business Club ’t Harde weet ondernemers uit de hele regio te binden. “Sinds de vorige bijeenkomst in september hebben zich weer 7 nieuwe leden aangemeld, daar zijn we natuurlijk erg blij mee”, aldus bestuurslid Johan van Putten. “Ondernemers die vrijblijvend een keer kennis willen maken zijn de 28e ook weer van harte welkom”.

De avond start op 28 oktober om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar op Sportpark Schenk aan de Bovenweg 8, ’t Harde. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden of meer informatie over Business Club ‘t Harde? Neem dan contact op met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]