Thereca nieuwe Business Partner bij Business Club NV – Business Club N.V.

Thereca nieuwe Business Partner bij Business Club NV

Een raar jaar
29 december 2020
Innovatiehuis Noord-Veluwe verhuist naar Business Club Enterprise
15 maart 2021

Met ingang van 2021 is Thereca Business Partner geworden van Business Club NV. Projectadviseurs Michelle Goudbeek en Michel Westerbeek zijn namens Thereca bekende gezichten bij de club. “We voelen ons hier thuis. Nadat de club al eens een bijeenkomst bij ons heeft georganiseerd zijn we steeds enthousiaster geworden over de bijeenkomsten en activiteiten.” Geeft Michel Westerbeek aan.

Marcel van ’t Hul, voorzitter van de Business Club NV is blij met deze samenwerking. “Wanneer een bedrijf als Thereca zich in deze periode wil aansluiten als Business Partner spreekt daar veel vertrouwen uit. We hebben een groep trouwe partners, Thereca past daar heel goed bij.”

 

Het Business Partnerschap houdt in dat Thereca in alle uitingen van de club terug te zien is. Samen met de Rabobank, Slagerij Van Guilik, Inclusief Groep en PEC Zwolle heeft de Business Club NV bekende regionale namen als business partner. “We zijn blij met deze mooie bedrijven die zich zo aan ons willen verbinden.” Vervolgt Van ’t Hul.

“We werken landelijk, maar de regionale naamsbekendheid is belangrijk voor ons.” Zegt Michelle Goudbeek van Thereca. “Met onze locatie aan de A28 worden we vaak gezien. Door samenwerkingen zoals met de Business Club NV komen er ook veel mensen bij ons binnen. Dat is ons beste visitekaartje.”

 

Thereca is te bezoeken aan de Rendementstraat 21 in Hattemerbroek, op bedrijventerrein H2O.