Summer School – Microsoft Office trainingen – Business Club N.V.

Summer School – Microsoft Office trainingen

Pinksterloop: Voor herhaling vatbaar
10 juni 2019
Zomerstop!
13 juli 2019

     

 

 

 

 

Microsoft Office Summer School

Een samenwerking van de Academies van het IT Performance House en de Business Club N.V.

De zomerperiode is de beste tijd om bij te scholen. Daarom organiseren we vanuit de Business Club Academy i.s.m. de ITPH Academy de Microsoft Office Summer School. In twee dagen kan je leren om Microsoft Office efficiënter te leren gebruiken. Werk aan jouw Word, Excel, Powerpoint of Outlook vaardigheden om sneller en efficiënter te kunnen werken. Allemaal onder begeleiding van ervaren trainers.

Wil jij binnen enkele dagen efficienter met Office365 leren werken?
Schrijf je dan snel in voor de Summer School 2019.  Dan ben je nog vóór het einde van de zomer dé Office 365 specialist op jouw werk! En dat voor een interessante zomeraanbieding; door de summer school subsidie volg je de trainingen vanaf € 398,– per training. Zo bespaar je 60% van de kosten. Na deelname ontvang je een certificaat van de ITPH Academy.

Office 365 specialist? Je werkt productiever en levert meer kwaliteit.
Office 365 specialisten zijn echt digivaardig en kunnen snel en efficiënt werken met Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Dit kan desgewenst in combinatie met Microsoft Teams. Je bespaart veel tijd en krijgt meer voldoening als je meer uit de software haalt. Lees hieronder bij de FAQ hoe je die kennis goed kunt gebruiken!

Snel starten met de training.
De zomerperiode is een mooie tijd om bij te leren. Bij ons kun je in de maanden juli, augustus en september instromen wanneer het jou uitkomt. Wil jij een Microsoft Office training volgen? Dan kun je de volgende dag al starten. Alle trainingen duren twee dagen.

Volg de training in Zwolle. Mét ervaren trainers.
De training wordt verzorgd in het ITPH Facility Centers in Zwolle. Je volgt de training onder begeleiding van ervaren trainers, op een prachtige locatie in Zwolle. Met uitzicht over de stad en de hele regio.

Maak nu gebruik van de summer school subsidie.
In de maanden juli, augustus en september stelt de Stichting IT Performance House een subsidie van 60% van de kosten ter beschikking voor de Microsoft Office trainingen. Dit betekent dat je de trainingen in deze maanden kan volgen van 995,- voor 398,- euro (prijzen ex. Btw).

Kom jij in aanmerking voor een gesubsidieerde training?
Deze gesubsidieerde trainingen zijn voor werknemers die beter met Microsoft Office willen leren werken. Je kan je opleidingsbudget hiervoor in zetten. 60% van deze training wordt gesubsidieerd door het IT PerformanceHouse. Deze subsidie wordt direct in mindering gebracht op de kosten voor deze training. Deze subsidie is desgewenst in te zetten voor meerdere trainingen en van toepassing op de summer school trainingen in de periode van 1 juli tot 13 september.

Over ITPH Academy

ITPH Academy is opgericht door het IT PerformanceHouse: dé regionaal georiënteerde IT-brancheorganisatie die regionale trends en ontwikkelingen op de IT arbeidsmarkt signaleert en activiteiten stimuleert die gericht zijn op het verbeteren van die arbeidsmarkt. Lees meer over ITPH op www.itph-academy.nl

Voor meer informatie over de trainingen kunt u contact opnemen met Patrick Visch via patrick@businessclubnv.nl of 06-1244 8821.

U kunt ook hier uw gegevens achter laten en u hoort zo snel mogelijk van ons.