Stage bij de Business Club N.V. – Ter lering en vermaak – Business Club N.V.

Stage bij de Business Club N.V. – Ter lering en vermaak

Ondernemers Opgelicht bij Business Club N.V.
30 januari 2020
Link Je Klant: Inspiratie-event voor (startende) ondernemers
7 februari 2020

Stage bij de Business Club N.V. – Ter lering en vermaak

 

Vanaf februari gaat Bart Bovendorp stage lopen bij de Business Club N.V. Hij gaat ons op diverse vlakken ondersteunen en komt graag in contact met onze leden. Hij stelt zich graag aan jullie voor.

 

“Mijn naam is Bart Bovendorp, ik woon in Nunspeet en ben 22 jaren jong. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding commerciële economie op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast mijn opleiding om werk ik één dag in de week op de commerciële binnendienst bij Molenaar.  In de avonden en op de zaterdagen ben ik te vinden als vrijwilliger bij V.V. Nunspeet. Hier ben ik assistent-trainer van JO19-1.

De aankomende 20 weken ga ik voor de minor Event Management twee dagen in de week stagelopen bij Business Club N.V.

Ik ga de club ondersteunen bij het organiseren van de verschillende activiteiten en events. De A. Vogelloop (voorheen de Pinksterloop) wordt mijn grootste uitdaging.

Daarnaast ga ik een marktonderzoek doen om o.a. de behoeftes bij de verschillende activiteiten in de business club beter in kaart te brengen. Hierbij heb ik natuurlijk jullie hulp voor nodig. De komende maanden kom ik graag met jullie in contact.”