Zaterdag 6 oktober Veldkamp Witgoed Run Bike Run in Oldebroek – Business Club N.V.

Zaterdag 6 oktober Veldkamp Witgoed Run Bike Run in Oldebroek

Dinsdag 2 oktober: Wijnproeverij voor ondernemers
1 oktober 2018
Ondernemers bezoeken Aan de Gracht tijdens stadswandeling door Elburg
22 oktober 2018

OLDEBROEK – ’t LOO – Aanstaande zaterdag 6 oktober is op de ATB Baan Oldebroek de Veldkamp Witgoed Run Bike Run editie 2018. Een samenwerking tussen de Gemzen looptroep Elburg, ATB Vereniging Oldebroek en de Business Club NV. Bij deze vijfde editie worden vanaf 13.00 starten de individuele deelnemers zij zullen 4 kilometer lopen, 12 kilometer mountainbiken en 3 kilometer lopen.

 

Om 15.00 klinkt het startschot voor de duo’s, een loper en een fietser die samen de Run Bike Run afwisselen. De loper mag dus twee keer van start en de fietser zal op zijn of haar ATB het fietsparcours afleggen. Ook dit onderdeel had in de vorige editie een spannende finale! Dit jaar is er wederom de speciale business editie: Bedrijven die samenwerken met de Business Club NV, nemen ook deel aan de Run Bike Run voor de duo’s!. Inschrijven kan via www.ntbinschrijvingen.nl. Maximaal aantal deelnemers is 75. Kosten voor deelname is 13 euro (incl daglicentie NTB), licentieleden betalen 10 euro inschrijfgeld.

Na-inschrijven alleen op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat, inschrijfkosten zijn dan 5 euro hoger.  Het maximaal aantal deelnemers is 30 duo’s. Kosten voor deelname is 18 euro (incl daglicentie NTB), licentieleden betalen 15 euro inschrijfgeld. Na-inschrijven alleen op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat, inschrijfkosten zijn dan 5 euro hoger. Maar wees op tijd met inschrijven, er is een maximaal aantal deelnemers! Wij gingen in gesprek met Hermine van ’t Hul over de Run Bike Run 2018.

 

Hierbij het interview met Hermine van ’t Hul van de Gemzen loopgroep Elburg:

 

https://youtu.be/udIY2TzYYws