PEC Zwolle en Business Club N.V. versterken elkaar          – Business Club N.V.

PEC Zwolle en Business Club N.V. versterken elkaar         

Leden nieuws: 90’s Party door Kokki’s cafe
22 mei 2018
X-Concepts: ‘Great stories happen to those who tell them’
18 juni 2018

PEC Zwolle en Business Club N.V. versterken elkaar         

 

Een mooie versterking voor de Business Club N.V. Namens PEC Zwolle is Michael Wolf aangesloten bij de club en wordt er dit najaar een bijeenkomst gefaciliteerd in het stadion van PEC Zwolle.

 

‘”De reden om aan te sluiten is omdat we vanuit PEC Zwolle onze zichtbaarheid en aanwezigheid in de regio willen vergroten en aansluiten bij een actieve, dynamische businessclub als Business Club N.V. past goed binnen die doelstellingen en missie.” Aldus Wolf.

“Daarnaast zijn er al veel sponsoren die we op de bijeenkomsten tegen komen.’ Michael is sinds april actief bij PEC als accountmanager en kent vanuit zijn activiteiten in en rond Heerde veel van de lokale ondernemers.

Wolf vervolgt: ‘Vanuit mijn rol in de Business Club van V.V. Heerde lopen er al langer contacten. Ik volg de activiteiten van de Business Club N.V. al geruime tijd en ben hier erg enthousiast over.’

 

De bijeenkomst welke in het najaar bij PEC wordt gepland is mede een initiatief van Fysiotherapie Louwen Muilwijk. Zij zijn o.a. werkzaam voor PEC en lid van de Business Club N.V. Het bezoek aan PEC zal als een kijkje achter de schermen worden ingezet, waarbij de organisatie rondom de club wordt bekeken. Fysiotherapie Louwen Muilwijk neemt ons onder andere mee in hun werkzaamheden.

 

Namens de Business Club N.V. heten we Michael hartelijk welkom. Ook lid worden? Laat dan uw gegevens achter via de contactpagina.