Over Business Club ‘t Harde – Business Club N.V.

Over Business Club ‘t Harde

Nieuwe website voor Business Club ‘t Harde
5 september 2014

Business Club ’t Harde komt voort uit de bedrijvenavonden zoals deze bij Sport Vereniging ’t Harde werden georganiseerd. Het doel is om ondernemers bij elkaar te brengen, om kennis en kennissen te delen. Er is gekozen voor het opzetten van een onafhankelijke Business Club om zo bedrijven uit de regio op een laagdrempelige manier bij elkaar te brengen.

Deze laagdrempeligheid kenmerkt zich doordat de organisatie zorg draagt voor alle randvoorwaarden. Op deze manier kunnen de ondernemers de bijeenkomsten bijwonen zonder verdere verplichtingen.

Business Club ‘t Harde komt ongeveer 8 tot 10 maal per jaar bij elkaar met een divers programma. Zo worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd, worden er experts uit de markt uitgenodigd voor een presentatie en organiseert de Business Club diverse activiteiten.

De bijeenkomsten kenmerken zich door een divers programma en daarnaast voldoende gelegenheid om te netwerken en elkaar op een informele manier te ontmoeten. Sinds de officiële oprichting in 2014 zijn meer dan dertig bedrijven aangesloten bij Business Club ‘t Harde.

Het lidmaatschap van Business Club ‘t Harde kost 250 euro per jaargang.

Het bijwonen van één van de bijeenkomsten is vrijblijvend. Wij zorgen graag dat u de uitnodigingen voor onze bijeenkomsten kunt ontvangen. Op de contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten.