Innovatiehuis Noord-Veluwe verhuist naar Business Club Enterprise – Business Club N.V.

Innovatiehuis Noord-Veluwe verhuist naar Business Club Enterprise

Thereca nieuwe Business Partner bij Business Club NV
5 maart 2021
Uniek POP-UP RESTAURANT op de Veluwe
14 mei 2021

Voor het Innovatiehuis Noord Veluwe is het tijd voor een nieuwe locatie! Na jarenlang dankbaar gebruik te hebben gemaakt van het genereuze aanbod van de Rabobank voor huisvesting hebben zij onlangs besloten om Innovatiehuis Noord-Veluwe te huisvesten bij Business Club Enterprise. In het bedrijvencentrum op ’t Harde komen zij, zodra maatregelen het weer toelaten, samen en ontmoeten ze ondernemers.

Verbinding met regionale ondernemers

Een bewuste keuze, aldus Ronald Cleijsen, een van de gezichten van het Innovatiehuis. “Door ons te vestigen op een locatie waar meerdere ondernemers aanwezig zijn, kunnen we meer verbindingen leggen met regionale ondernemers. Daarnaast is het de plek waar Business Club Noord-Veluwe voor ontmoeting, inspiratie en energie zorgt. Het biedt kansen om samen op te trekken!” Patrick Visch, bestuurslid van Business Club Noord-Veluwe beaamt dit: “We zijn enorm blij dat het Innovatiehuis naar de Business Club Enterprise komt. Er is veel synergie in onze activiteiten en die zetten we graag in voor onze huurders en leden.”

Business Club Enterprise is gevestigd aan Koekoeksweg 2C op ‘t Harde.

 

Beschikbaarheid kantoorruimte

Je kan een plek huren vanaf 90 euro per maand. We hebben nu nog 1 kantoorruimte van 44 m2 beschikbaar en enkele flexplekken. Ben jij op zoek naar een werkplek tussen mede-ondernemers? Kom dan eens op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.