Iedereen kan beter leren verkopen – Business Club N.V.

Iedereen kan beter leren verkopen

Van Deutekom Administratie en Advies 125e lid Business Club N.V.
13 april 2017
Zo schrijf je een kickass-LinkedIn-samenvatting!
1 mei 2017

De Business Club Academy

Iedereen kan beter leren verkopen

Door: Jack Esselink & Gijsbert van de Weg

Business Club Academy: Beter leren verkopen

Wanneer heb je voor de laatste keer iets verkocht? Grote kans dat het vandaag was (Koningsdag) of in ieder geval iets deze week. Iedereen is namelijk een verkoper: van iets verkopen op de vrijmarkt, je overbodige racefiets op Marktplaats zetten tot jouw idee wat te doen met je gezin op bijv. tweede Paasdag. Niet alleen in ons privé leven verkoopt iedereen weleens wat, ook in ons werk zijn we allemaal dagelijks bezig met verkopen, ook al zijn we ons hier niet altijd van bewust. Van het pitchen van een nieuw idee voor je baas tot het binnenhalen van een nieuwe klant. Allemaal zaken waarin we aan het verkopen zijn.

Helaas ligt er soms nogal een negatieve lading rond het woord verkopen waardoor veel mensen het niet leuk vinden of het associëren met “gladde jongens die keukens door je strot proberen te duwen”. Wij geloven echter dat verkopen steeds belangrijker wordt in onze maatschappij en dat IEDEREEN kan leren om (beter) te verkopen. 

Goede verkopers werken hard en systematisch en hun belangrijkste “soft skill” is vooral goed kunnen luisteren.

 

Verkopen is een vak wat je dus kunt leren en waarbij je de benodigde vaardigheden kan trainen. Tijdens de training (beter) leren verkopen doorlopen we in 4 avonden alle aspecten van het verkoopvak: van het openen van deuren tot het voeren van onderhandelingen waarbij de nadruk zal liggen op het trainen van vaardigheden waar je direct de volgende dag mee aan de slag kan. 

Kortom: iedereen kan beter leren verkopen. Neem jij de uitdaging aan? Dan zien we je graag op 15 mei as.