Geslaagde aftrap nieuwe seizoen Business Club ‘t Harde – Business Club N.V.

Geslaagde aftrap nieuwe seizoen Business Club ‘t Harde

Digitale Infrastructuur Sportpark Schenk aangepakt
10 september 2015
Vrijdag 9 oktober, Side-event: Diamant Top, voor een economisch sterke toekomst
21 september 2015

Met ruim 40 aanwezige ondernemers was de Prinsjesdagbijeenkomst van Business Club ’t Harde en Rabobank Noord Veluwe zeer geslaagd. Hiermee is de afgetrapt voor een nieuw seizoen met veel nieuwe bijeenkomsten.

_LUS7220Tijdens deze avond is er door Rabobank-markteconoom Pieter van Dalen een presentatie gegeven over de ontwikkelingen in de Nederlandse economie en ook wat dit betekent voor de Noord Veluwe.

Dit was voor de ondernemers een interessant verhaal met veel positieve berichten over de groeiende economie. Vooral de ontwikkelingen op de huizenmarkt was een aansprekende kwestie.

Daarnaast zijn enkele programma onderdelen voor de komende periode bekend gemaakt. Met onder andere Reinder Nummerdor in oktober, een bezoek aan de Rijsgaardhoeve in november en een bedrijfsbezoek aan Autobedrijf Wijnne in 2016 is het programma voor de komende maanden veelzijdig gevuld.

Buiten de reguliere bijeenkomsten zijn er ook enkele side-events bekend gemaakt. Deze bijeenkomsten zijn extra naast de reguliere bijeenkomsten vanwege het ‘afwijkende’ karakter.

Zaterdag 3 oktober zullen wij aanwezig zijn bij OWIOS – S.V. ’t Harde. Op 9 oktober is er de Diamant Top, waar alle leden van Business Club ’t Harde welkom zijn. In 2016 gaan we naar PEC Zwolle en zal er ook samen met Bedrijvenkring Elburg een evenement worden opgezet.

Met ruim 55 leden groeit Business Club ’t Harde nog steeds. Ondernemers uit de regio zijn welkom de bijeenkomsten bij te wonen om zo vrijblijvend kennis te maken.