Een raar jaar – Business Club N.V.

Een raar jaar

Business Club NV vindt eigen onderkomen voor Enterprise-plannen 
11 december 2020
Thereca nieuwe Business Partner bij Business Club NV
5 maart 2021

Raar

Onlangs werd door radio 1 op straat gevraagd wat men van dit jaar vond. Het meest gegeven antwoord was dat het een raar jaar is geweest. En raar was het zeker. Je zou volledig voor gek zijn verklaard als je vorig jaar rond deze tijd had voorspeld dat scholen, winkels, cafés en restaurants dicht zouden gaan, evenementen verboden zouden worden en het EK voetbal en Olympische spelen niet door zouden gaan en zo kunnen we nog wel even doorgaan met voorbeelden uit dit rare jaar.

Impact

De Coronacrisis heeft grote impact gehad. We denken dan in de eerste plaats aan mensen die zelf ziek zijn geworden of afscheid hebben moeten nemen van een dierbare.

Ook zakelijk heeft Corona impact gehad. Sommige bedrijven hebben door Corona een topjaar gehad, maar voor de meesten had het toch vooral een negatief effect.

Als Business Club N.V. hebben we dat ook gemerkt in ons programma. Gelukkig konden een heel aantal activiteiten van de Academy en Sports gewoon doorgaan. Ook het magazine is verschenen en met de nodige creativiteit hebben nog een aantal mooie bijeenkomsten gehad. Toch hebben we ook een aantal geplande bijeenkomsten moeten annuleren.

Ambitie

Voor 2021 zitten we weer vol energie en vol ambitie. In de afgelopen weken hebben jullie al het nodige kunnen lezen over ons nieuwe initiatief de Enterprise. Ook ons programma voor 2021 staat alweer in de steigers. Gepland staan bijeenkomsten met Tweede Kamerleden, Directeur van de KNVB, een special rondom de Olympische en Paralympische Spelen, het Gelders Fanfare Orkest, ouderwets varen met Botters en nog veel meer.

Geen contributie

Ondanks veel zin en grote plannen hebben we toch nog te maken met veel onzekerheid over wat er kan en niet kan. We zullen ook in 2021 weer maximaal creatief en flexibel moeten zijn om toch mooie activiteiten neer te zetten.

In deze tijd van onzekerheid en zouden we het raar vinden om gewoon een contributiefactuur te sturen alsof er niks aan de hand is. Om die reden hebben we besloten om te stoppen met het innen van contributie tot het moment dat we ook weer daadwerkelijk waar voor jullie geld kunnen leveren.

We hopen heel snel weer fantastische bijeenkomsten te kunnen organiseren en jullie dan ook weer te kunnen vragen om dit door middel van jullie contributie weer financieel mogelijk te maken, maar voorlopig dus even geen factuur.

Ik hoop jullie in 2021 snel weer te kunnen ontmoeten bij een mooie bijeenkomst of kom anders vooral een keer een bakkie doen in ons clubhuis aan de Koekoeksweg 2c.

 

Met vriendelijke groet,

Marcel van ’t Hul

Voorzitter Business Club N.V.