Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): iedereen heeft de mond ervan vol! – Business Club N.V.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): iedereen heeft de mond ervan vol!

Verdieping deelsessie LEGO® SERIOUS PLAY® What The Duck! door Johan Koning van SpeelCreatie.
14 november 2017
Business Club N.V. sluit succesvol jaar in stijl af
17 november 2017

Op 22 november presenteert Geert Jan Prins van Will2Sustain de deelsessie ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor het MKB’. Hij geeft uitleg over wat de deelnemers mogen verwachten tijdens deze sessie:

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): iedereen heeft de mond ervan vol!

Je kunt geen krant openslaan, geen netwerkbijeenkomst bijwonen, geen nieuwsbulletin openen of duurzaamheid zingt wel rond. Maar wat betekenen deze begrippen precies en wat kan ik hiermee als MKB-er? Ben ik al duurzaam als ik zonnepanelen op mijn bedrijfspand plaats? Is het MVO wanneer ik de lokale voetbalclub sponsor? Of is het meer, en wat dan precies? En hoe maak ik deze containerbegrippen dan concreet voor mijn type organisatie, want een notariskantoor is anders dan een aannemer.

Op dit soort vragen zal Will2Sustain ingaan op deze inspirerende avond. U krijgt tips en trucs op basis van 8 jaar dagelijkse ervaring met het verduurzamen van organisaties, gebieden en gebouwen. Na de avond heeft u een goed beeld over wat duurzaamheid en MVO inhouden en hoe u het kunt vertalen naar uw eigen bedrijfsvoering en leven. En dan de mouwen opstropen en ook aan de slag ermee. De sessie wordt interactief vormgegeven en er zal volop ruimte worden gegeven om uw eigen vragen, maar ook ervaringen, in te brengen.

Bent u erbij? Van harte welkom!

Meld u hier aan voor het evenement ‘Het succes van de regio – deel 2’