Digitale Infrastructuur Sportpark Schenk aangepakt – Business Club N.V.

Digitale Infrastructuur Sportpark Schenk aangepakt

Business Club ’t Harde en Rabobank Noord Veluwe trappen af met Prinsjesdagbijeenkomst
3 september 2015
Geslaagde aftrap nieuwe seizoen Business Club ‘t Harde
17 september 2015

De afgelopen week hebben er werkzaamheden plaatsgevonden met betrekking tot de digitale infrastructuur op Sportpark Schenk, de thuisbasis van Sport Vereniging ‘t Harde, maar ook Business Club ‘t Harde.

Bel Business Centre en Business Club ‘t Harde hebben gezamenlijk aangeboden zowel de internet als de telefonie te vernieuwen. Bel Business Centre heeft gezorgd voor materiaal, mankracht en diensten, Business Club ’t Harde heeft voor een stuk financiële ondersteuning gezorgd.

2015-09-10 08.35.05

Bij deze werkzaamheden zijn een aantal nieuwe installaties aangebracht. Dit betekent dat er een nieuwe ‘patchkast’ is aangesloten, waar het netwerk binnenkomt en verdeeld wordt binnen het sportpark. De diverse routers ovor het WiFi zijn vervangen, en de telefoontoestellen in de bestuurskamers en de kantine zijn vervangen. Zodra de verbouwing van het sportpark afgerond is zal de complete bekabeling vernieuwd worden waarna alles klaar is voor de toekomst.

Er wordt steeds meer gevraagd van sportverenigingen qua automatisering. De ouderwetse wedstrijdformulieren worden vervangen door het invoeren van de gegevens via de PC’s en laptops.

Vanuit deze ontwikkeling is een nieuwe infrastructuur aangelegd, waardoor S.V. ’t Harde de ‘digitalisering’ van de komende jaren vol vertrouwen tegemoet kan zien.

Namens Bel Business Centre en Business Club ’t Harde wensen we S.V. ‘t Harde veel succes toe!