Deel uw kennis(sen) bij Business Club N.V. – Business Club N.V.

Deel uw kennis(sen) bij Business Club N.V.

Slagerij van Guilik opent deuren voor Business Club N.V.
23 oktober 2016
Simon Boer helpt Special Cruyff Court
23 oktober 2016

Vanuit Business Club N.V. proberen we onze leden zo veel mogelijk te betrekken bij de activiteiten die plaats vinden. Dit kan op diverse manieren.

Waar netwerken en kennissen opdoen één van de kernwaarden is van Business Club N.V., is kennis delen iets wat vaak centraal staat.

Waar dienstverleners veel kennis kunnen delen (denk aan accountants, advocaten etc), zijn er ook veel bedrijven die in plaats van kennis delen hun locatie ter beschikking stellen voor een bijeenkomst. Daar kunnen we spreken van kennismaking.

bctharde-oudholland-lusin-2783bctharde-2015-12-02-rijsgaardhoeve-studio-lusin-30

De cateraars binnen onze club laten de leden op een zeer prettige manier kennis maken met hun bedrijf… Bij netwerken hoort tenslotte een hapje en een drankje.

Middels het magazine Insights is er ook een mogelijkheid tot het kennis laten maken met uw bedrijf. Door een artikel of advertentie komt u onder de aandacht met uw mede-ondernemers.

bctharde-2016-wijnne-4295_lus6186

Tenslotte zijn er ook bedrijven die ‘in natura’ de Business Club ondersteunen. Denk aan de redactie van ons magazine (lees hier meer), de media partners en onze website.

Bent u ook geïnteresseerd in kennis deling, kennismaking of een actieve deelname aan Business Club N.V.? Laat het ons weten en we komen graag in contact. U kunt ons bereiken op info@businessclubnv.nl.