‘Coach van coaches’ spreekt bij Business Club N.V. – Business Club N.V.

‘Coach van coaches’ spreekt bij Business Club N.V.

Link Je Klant: Inspiratie-event voor (startende) ondernemers
7 februari 2020
Business Club N.V. pakt door met A. Vogelloop in ‘t Harde
24 februari 2020

Foto: Walter Kallenbach

‘Coach van coaches’ spreekt bij Business Club N.V.

Foto: Walter Kallenbach

Op dinsdag 3 maart organiseert Business Club N.V. voor de derde maal de bijeenkomst ‘Het succes van de regio’, waarin succesvol ondernemen centraal staat. Keynote speaker is Francesco Wessels van NOC*NSF. Hij werkt al jaren met de coaches van TeamNL, die Nederland vertegenwoordigen op de Olympische Spelen.

De Business Club N.V. heeft daarmee wederom een aansprekende naam uit de sport weten te presenteren. Bestuurslid Johan van Putten vertelt: “Sport inspireert veel ondernemers. Iemand met zoveel ervaring als Francesco spreekt dan ook aan. Naast zijn keynote zullen ook een aantal van onze leden een deelsessie over diverse onderwerpen vullen. We hebben de hele avond vol gepland.”

De bijeenkomst vind plaatst bij Inclusief Groep in Nunspeet. Zij zorgen voor een diner zodat de ondernemers direct uit het werk kunnen aanschuiven.

“Dit concept hebben we twee keer eerder met Inclusief Groep georganiseerd. Als Business Partner hebben zij een actieve rol binnen onze club.” Vervolgt Van Putten.

De bijeenkomst in Nunspeet start om 18.30 uur. De ondernemers kunnen direct aanschuiven voor het diner. Om 19.30 verzorgd Wessels zijn keynote en aansluitend vinden de deelsessies plaats. De borrel zal niet ontbreken en rond 22.30 uur is de avond afgelopen.

Ondernemers uit de regio kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor deze avond. Er kan contact worden opgenomen via www.businessclubnv.nl of door te bellen met Patrick Visch via 06-1244 8821