Business Club ‘t Harde op bedrijfsbezoek bij Oudholland – Business Club N.V.

Business Club ‘t Harde op bedrijfsbezoek bij Oudholland

Business Club ’t Harde lanceert eigen magazine ‘Insights’
29 maart 2016
Business Club ‘t Harde op bedrijfsbezoek bij Autobedrijf Wijnne
9 mei 2016

Inclusief kennissessie van Boer en Van Schoonhoven Advocaten over het arbeidsrecht.

Inmiddels zijn er drie Business Club bijeenkomsten gehouden in 2016. Hierbij stond met name Politiek en Sport op de agenda. Het is dus hoog tijd om het ondernemerschap weer in het programma te brengen. “Op woensdag 13 april zijn we  te gast bij Oudholland te Elburg. Hier zullen we alles te weten komen over dit mooie bedrijf”, aldus bestuurslid Patrick Visch “Vervolgens zal Boer en Van Schoonhoven Advocaten uit Heerde onze kennis over het arbeidsrecht bijspijkeren”.

Oudholland is specialist op het gebeid van kantoor- en bedrijfsmeubilair. Dit mooie familiebedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring. Eigenaar Cor Wijnolts zal ons meenemen in de laatste trends en ontwikkelingen in kantoor- en bedrijfsinrichting en het nieuwe werken.

Boer en Van Schoonhoven advocaten kunnen ondernemers bijstaan op vele juridische gebieden. Op deze avond zal Linda van Schoonhoven ons vooral bijpraten over de recente wijzigingen in het arbeidsrecht. Zo zullen we onder meer gaan leren wat bedoeld wordt met het ‘muizengaatje’.

Daarnaast is er voldoende tijd om na te praten over de avond onder het genot van een hapje en een drankje. De avond begint om 20.00 uur bij Oudholland, Rietkraag 5 te Elburg

U bent als ondernemer uit de regio meer dan welkom om deze avond bij te wonen. Om aan te melden of voor meer informatie over Business Club ’t Harde kunt u contact op nemen met Patrick Visch via 06-12448821 of info@businessclubtharde.nl

_DSC0373