Business Club N.V. maakt nieuw programma bekend – Business Club N.V.

Business Club N.V. maakt nieuw programma bekend

Compello 100e lid Business Club N.V.
2 december 2016
Business Club N.V. nodigt ondernemers voor Lenteborrel 
17 februari 2017

Inmiddels start Business Club N.V. aan haar vierde jaargang. Dit betekent dat er vanaf februari nieuwe bijeenkomsten plaatsvinden. De afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan een programma tot en met juni, wat betekent dat we de eerste 6 bijeenkomsten van het jaar bekend kunnen maken.

Deze bijeenkomsten nemen ons mee de regio door. Elburg, Nunspeet en ’t Harde zijn de locaties van het voorjaar, in het najaar komen we ook in Wezep. Daar over later meer…

Op maandag 6 februari trappen we af bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging in Elburg. Hier komen Tweede Kamerleden om te spreken over de komende verkiezingen. Agnes Mulder (CDA), Erik Ziens (VVD) en Martijn de Kort (PvdA) zullen de aanwezigen te woord staan. U leest hier meer over deze avond en kunt zich tevens inschrijven om deze bijeenkomst bij te wonen.

_dsc0331 klompenburg-pand

Donderdag 9 maart zijn we te gast bij Bel Business Centre voor een lenteborrel. Dit betekent dat we in Nunspeet samen komen om elkaar in een laagdrempelige ambiance te ontmoeten. We starten deze bijeenkomst vroeg op de avond, wat reden genoeg is om te zorgen voor een buffet.

bel-business

Zoals elk jaar bezoeken we een wedstrijd van S.V. ’t Harde op de zaterdagmiddag. Dit maal staat de derby tegen de Elburger Sport Club op het programma op zaterdag 25 maart.

bctharde-tharde-dsv-44

Melkveebedrijf Visstein aan de Stadsweg in ’t Harde is het typische Veluwse decor voor de bijeenkomst van woensdag 12 april. We bezoeken deze moderne boerderij en krijgen een kijkje achter de schermen. Een eerste indruk krijgt u hier.

boerderij-visch

In mei komt voor velen een jongensdroom uit. We zijn dan te gast bij de brandweer in Elburg en mogen onder andere wat materieel testen. Noteert u woensdag 17 mei alvast in uw agenda? Meer info leest u hier.

brandweer

Het eerste half jaar van 2017 wordt eind juni in stijl afgesloten. Wegens succes is het botter evenement weer ingepland en gaan we het Veluwemeer op. Inschrijven is nog niet mogelijk, maar u kunt de datum van vrijdag 30 juni alvast noteren.

bctharde-2016-7-1-bottertocht-7601

Kortom, een vol programma waarbij we de regio door gaan met diverse bijeenkomsten.

Heeft u interesse om eens een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier op de website en we nodigen u graag uit. U kunt ons ook bereiken op info@businessclubnv.nl