Business Club N.V. doet giften aan goede doelen  – Business Club N.V.

Business Club N.V. doet giften aan goede doelen 

De aard van het beestje – Personeel Kompas
3 april 2018
Bureau Marjos Leroy: Hoe maak ik mijn bedrijf AVG proof?
27 april 2018

Business Club N.V. doet giften aan goede doelen 

 

De Business Club N.V. heeft twee mooie giften kunnen doen aan Ad Fontes en het René Kids Centre. Beide organisaties konden deze bijdrages tegenmoet zien dankzij Jack Esselink en Gijsbert van de Weg, twee vrijwilligers die in de Business Club Academy een verkoop-cursus hebben aangeboden.

 

‘Het ondersteunen van goede doelen is iets wat we vanuit onze Christelijke achtergrond belangrijk vinden.’ Zeggen Jack Esselink en Gijsbert van de Weg. Beide mannen hebben in het dagelijks leven een commerciële baan en ervaring in het opleiden van verkopers.

 

‘Toen we de cursus voor de Business Club Academy wilden opzetten kwam ook de vergoeding aan de orde. Omdat de Business Club wordt gerund door vrijwilligers en wij vooral veel plezier aan deze cursus beleven, hebben we gevraagd of de club dan niet iets kan doen in de vorm van een gift aan goede doelen in plaats van een persoonlijke beloning.’

 

Het René Kids Centre is door Oldebroeker René Ruitenberg opgezet. Hij helpt hiermee kansarme kinderen in Namibië. Jack Esselink is al eens mee geweest met de jaarlijkse reis naar Namibië en was zwaar onder de indruk.

 

Gijsbert is nauw betrokken bij de tienergroep van Ad Fontes. Dit komt voort uit de Stichting Evangelische Jeugdbeweging en organiseert activiteiten voor de jeugd.

 

‘We vinden het prachtig als we door zo’n leuke samenwerking iets kunnen doen voor deze doelen. En daarbij hebben Jack en Gijsbert een enorm sterke cursus neergezet die we graag vaker aan gaan bieden aan onze leden.’ besluit bestuurslid Johan van Putten.