Business Club Enterprise: de volgende stap – Business Club N.V.

Business Club Enterprise: de volgende stap

Academy – NLP Business Leadership op 28 oktober
28 september 2020
Business Club NV vindt eigen onderkomen voor Enterprise-plannen 
11 december 2020

Business Club Enterprise: de volgende stap

Het is een naam die steeds vaker wordt uitgesproken in de toekomstplannen van de Business Club NV. De Business Club Enterprise. Een plaats waar we samen met meer ondernemers mooie plannen maken en uitwerken. Een plek voor ondernemerschap, innovatie en ontwikkeling. Alles waar we met elkaar als Club voor staan komt hier samen.

Fysiek is Dé plek is nog niet gevonden, maar we hopen snel een mooie ruimte rondom de gemeentes Elburg, Oldebroek of Nunspeet in beeld te krijgen.

 

Voor de eerste impressies van onze ideeën is er meegedacht door ATZO Projects.

Innovatie en ontwikkeling

Business Club Enterprise wordt een plek waar ondernemers met ambitie plannen maken en realiseren, werken aan innovatie, nieuwe concepten, elkaar inspireren, uitdagen en vooral willen ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Groeiversnelling, een leven lang leren en het verslaan van de markt. Hier moet het gebeuren voor ondernemers die de volgende stap willen maken.

Groei door de jaren heen

Waar we in 2014 zijn gestart met het organiseren van evenementen voor ondernemers, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een breder platform. Met een eigen Academy, een magazine en een sport-tak zijn er bijna wekelijks ontmoetingsmomenten voor de ondernemers. Genoeg ingrediënten om ook als Club de volgende stap te maken. In de Business Club Enterprise willen we alles wat we elkaar hebben opgebouwd samenbrengen om nog mee te bieden aan ondernemers. Ondernemers vinden hier hun werkplek en groeien door naar de volgende fase in hun ondernemerschap.

De volgende stap in verbinding

De activiteiten van de Business Club NV kenmerken zich door ontmoeting, laagdrempeligheid en het betrekken van de leden. Dit zien we graag terug in het Enterprise concept waar we elkaar ontmoeten, iedereen welkom is en de leden op verschillende manieren aan kunnen bijdragen.

Wat zoeken we?

Een plek waar genoeg ruimte is om verschillende activiteiten te organiseren. Waar we met grote groepen samen kunnen komen. Een plek waar werkplekken voor 40 tot 80 ondernemers beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een plek met een oppervlakte van 500 tot 1000 m2. Moet het instapklaar zijn? Zeker niet.

De werkplek van de toekomst

Wil jij meedenken en werken aan dit concept? Of meedoen en werken in de inspirerende omgeving van de Business Club Enterprise? Neem dan contact met ons op om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.