Business Club en Botterstichting organiseren groot ondernemers event – Business Club N.V.

Business Club en Botterstichting organiseren groot ondernemers event

Business Club ‘t Harde ontvangt Paralympiër Simon Boer
6 oktober 2016
Bredewold Creatie, Web en Print is Mediapartner van Business Club ’t Harde
6 oktober 2016

Het is inmiddels juni en de zomer met de bijbehorende vakantie staat voor de deur. Met deze prettige vooruitzichten komt Business Club ’t Harde nog één maal samen. Op vrijdag 1 juli staat er een mooi programma gepland.

Waar Business Club ‘t Harde vorig jaar de zomer kon inluiden bij de dr. A. Vogeltuinen in ’t Harde, is er wederom een fraaie lokatie gevonden waar de ondernemers elkaar zullen treffen.

botters

Samen met de Botterstichting is een mooi programma in elkaar gezet waarbij het proeven van de rijke cultuurhistorie gecombineerd wordt met een mooie informele manier om de collega ondernemers uit de regio te ontmoeten. Met een mooie vloot van botters gaan zo’n 60 ondernemers het Veluwemeer verkennen onder het genot van een hapje en een drankje.
Bij terugkomst bij de historische botterwerf zal Rookoven.com zorg dragen voor een passend oudhollands buffet, waarbij een gerookt visje zeker niet zal ontbreken.

rookoven

Kortom, een mooi business event waar het nuttige en het aangename op een goede manier worden gecombineerd. Dat wilt u toch zeker niet missen!

De middag zal starten om 14.30 uur en rond 20.00 uur zal de bijeenkomst worden afgesloten.

Ondernemers zijn welkom aan de Havenkade 39 te Elburg. Aanmelden kan door te mailen naar info@businessclubtharde.nl

Naam bedrijf (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Vraag opmerking