Bedrijvenproeverij 22 mei – Business Club N.V.

Bedrijvenproeverij 22 mei

Eerste Pinksterloop op 8 juni in ’t Harde
19 april 2019
Pinksterloop: Voor herhaling vatbaar
10 juni 2019

Op één avond met meer dan 100 ondernemers op bezoek bij 7 verschillende bedrijven. Tussendoor is er ook nog een buffet voor alle gasten. Op 22 mei moet het gaan gebeuren. “Het lijkt gekkenwerk, maar we gaan het toch doen.” zegt Patrick Visch van de Business Club N.V. Het is het concept wat de club als de ‘Bedrijvenproeverij’ heeft betiteld.

 

“De gasten van onze bedrijvenproeverij gaan met de ondernemers van Bedrijventerrein De Koekoek mee voor een leuke activiteit.” De Business Club organiseert dit in samenwerking met de Bedrijvenkring Elburg en de deelnemende ondernemers op het bedrijventerrein.

 

Robin Meppelink, voorzitter van de Bedrijvenkring Elburg vervolgt. “We bezoeken onder andere Pruis Schilderwerken, Kraanverhuur Pater, Ifective, Buro Digitaal, Safanto en Kwekerij De Koekoek. Bij Ten Cate Wonen en Slapen komen we tussen de bedrijven door om met elkaar te eten. Slagerij van Guilik verzorgt dit, dan zit je altijd goed.”

Vorig jaar is het concept van de bedrijvenproeverij al eens toegepast, destijds op Bedrijventerrein Broeklanden in Elburg. “Veel ondernemers staan er voor open om mee te werken aan zo’n bezoek. De hele avond door ben je op een ontspannen manier met elkaar in contact. Dat is precies wat de ondernemers willen.”

 

De bedrijvenproeverij is toegankelijk voor alle ondernemers die graag in contact komen met de Business Club N.V., Bedrijvenkring Elburg en al haar leden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Patrick Visch via patrick@businessclubnv.nl of 06-1244 8821.

 

Aanmelden:

Naam bedrijf (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Vraag opmerking