BDU Media gaat Mediapartnerschap aan met Business Club N.V. – Business Club N.V.

BDU Media gaat Mediapartnerschap aan met Business Club N.V.

Ondernemers gaan de boot in
2 juli 2018
Talentzaam: Groei in werk & aandacht voor talent
11 juli 2018

BDU Media gaat Mediapartnerschap aan met Business Club N.V.

 

BDU/Veluweland is al langere tijd aangesloten bij de Business Club N.V. en kon al veel betekenen in de PR rondom de diverse Business Club activiteiten. Tijdens de botter-bijeenkomst in Elburg is dit formeel omgezet en gelanceerd als Mediapartnerschap.

 

“Als club proberen we veel ondernemers te bereiken. Het Veluweland is daar een ideale plek voor.” Aldus Marcel van ’t Hul. ‘Advertenties en artikelen hebben veel effect. Ondernemers in de hele regio leren ons zo kennen, wat goed is geweest voor de lokale naamsbekendheid.”

 

Michel Rodenburg van BDU Media is blij met het partnerschap. “Voor ons is de Business Club N.V. een ideale plek om ondernemers te ontmoeten en ons te promoten. Zo hebben we onlangs een cursus Persbericht schrijven kunnen aanbieden via de Academy van de club.”

   

Ter promotie van het mediapartnerschap werd er een speciale Veluweland editie opgezet voor de boter-bijeenkomst in Elburg. ‘Voor bijzondere activiteiten kunnen we in enkele uren een speciale editie maken. Rondom de lancering van ons mediapartnerschap was dit een mooi moment.” zegt Rodenburg.

 

Het partnerschap is een belangrijke stap voor de Business Club N.V. “We willen ons platform voor ondernemers voortdurend blijven verbeteren. We zijn BDU Media dan ook erg dankbaar voor hun inzet.” Besluit voorzitter van ’t Hul.