VWC Nunspeet B.V. – Business Club N.V.

VWC Nunspeet B.V.

KaBé reclame
26 maart 2015
Autobedrijf Wijnne
29 januari 2015

VWC Nunspeet B.V.

Met ingang van 1 oktober 2018 heeft het familiebedrijf VWC Groep, dat gevestigd is in Genemuiden en Kampen, Bel Business Centre uit Nunspeet overgenomen. Bel Business Centre was hoofdzakelijk actief in vaste en mobiele telefonie in de zakelijke markt.

Door de overname groeit de VWC Groep verder door met een derde vestiging in Nunspeet. Met de overname voegt VWC een compleet pakket aan producten en diensten toe aan Bel Business Centre dat vanaf 1 oktober onder de VWC vlag zal opereren. Met name de print- en ICT oplossingen en ICT dienstverlening zijn een waardevolle toevoeging aan Bel Business Centre. Deze vraag komt de laatste jaren steeds vaker en kunnen we straks dus invullen. Tegelijkertijd groeit de telefonietak binnen VWC Groep waardoor de zakelijke markt nog beter bediend kan worden.

“Na de overname zal vanuit de vestiging in Nunspeet ook service en support op telefonie en ICT gebied opgezet worden waardoor de klant korte lijnen houdt en we ook vanuit de nieuwe vestiging in Nunspeet onze dienstverlening optimaal kunnen inzetten”, aldus Klaas van Wendel die samen met zijn broer Erik, als tweede generatie leiding geeft aan de VWC Groep, dat vorig jaar haar 25 jarig bestaan vierde.

“De komende periode zullen we alle betrokkenen, zoals klanten en leveranciers, op de hoogte houden van de ontwikkelingen. We hebben veel vertrouwen in de toekomst met deze 3e vestiging en hopen op een succesvolle samenwerking met bedrijven op de Veluwe.”

Dit is ons verhaal

VWC Groep is een familiebedrijf, opgericht in 1992, waar de 2e generatie inmiddels aan het roer staat. Wij geloven in persoonlijk contact en duurzame relaties. Dat is de rode draad in ons bedrijf. Al 25 jaar lang en inmiddels met meer dan 40 medewerkers.

VWC staat voor (V)an (W)endel (C)omputers. Omdat de familie Van Wendel inmiddels een totaalpakket aan producten en diensten levert is de naam verkort in VWC Groep.

“Wij helpen mensen om succesvol te zijn en te blijven.”

Wat uw drijfveer ook is, wij willen het weten. Want alleen dan gaan we het resultaat bereiken dat u voor ogen hebt. Dit doen we met ons totaalpakket aan producten en diensten. Ons totaalpakket is onderverdeeld in de volgende specialismen:

  • ICT-oplossingen
  • Telecom (mobiel & vast)
  • Internet
  • Printen en scannen
  • Kantoorartikelen
  • Kantoorinrichting
  • Software

VWC is er voor ZZP’ers, MKB-bedrijven, Onderwijs en Particulieren. Beleef ons totaalpakket in ons Experience-Center in onze vestiging in Kampen.