VELUWE65PLUS – Business Club N.V.

VELUWE65PLUS

KRC Van Elderen
19 juli 2019
Remondis
19 juli 2019

VELUWE65PLUS

VELUWE65PLUS: voor uitzendkrachten met een PLUS.

Aan oudere werknemers als uitzendkracht wordt vaak niet gedacht. Het is voor menig ondernemer even omschakelen maar wie de stap neemt ervaart al snel de voordelen.

VOORDELEN VAN 65-PLUS UITZENDKRACHTEN VOOR WERKGEVERS:

· flexibel inzetbaar

· ruime kennis en ervaring

· zeer gemotiveerd

· goede werkinstelling · lagere kosten dan regulier personeel · Maatschappelijk Verantwoord

Flexibel inzetbaar

Veel gepensioneerden zitten thuis en missen het contact met collega’s. De overvloedige vrije tijd vullen ze veelal in met hobby’s, zorg voor kleinkinderen, klusjes rond het huis en vrijwilligerswerk. Na verloop van tijd verveelt dit of brengt het onvoldoende waardering en/of voldoening. De meeste gepensioneerden zijn op de meest uiteenlopende tijden beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Kennis en ervaring

Profiteer van de ruime ervaring en goede werkinstelling van 65-plussers!

Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim.

Gemotiveerd personeel

Ze hoeven niet te werken, maar willen graag!

Voordelig personeel

Door het wegvallen van een aantal sociale premies voor een AOW-gerechtigde werknemer en in het bijzonder het wegvallen van de pensioenpremie, is het inhuren van een 65-plus uitzendkracht nog voordeliger dan regulier personeel. Klik hier voor een rekenvoorbeeld of vraag een tarief aan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een 65-plusser maatschappelijk betrokken houden is om diverse redenen een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier verder …

HIERVOOR KUNT U PRIMA TERECHT BIJ VELUWE65PLUS

Veluwe65plus is het enige uitzendbureau in de regio Veluwe, gespecialiseerd in het uitzenden van actieve gepensioneerde senioren en 65-plus krachten in het bijzonder.

055-8436282 info@veluwe65plus.nl https://www.veluwe65plus.nl/