Veluvine Nunspeet – Business Club N.V.

Veluvine Nunspeet

Veluwe Portaal
8 november 2019
Aangenaam Vergaderen
8 november 2019

Veluvine Nunspeet

Veluvine is hét culturele centrum van Nunspeet waar het bruist van culturele en maatschappelijke activiteiten.

Het gebouw is op te vatten als een dorp in het klein: vele functies – sportaccommodatie, filmzaal, theater, bibliotheek, muziekschool en ROC, dorpshuis en jeugdhonk – worden door een groot aantal huurders gebruikt voor een scala aan activiteiten. Veluvine faciliteert, stimuleert en verbind deze organisaties en levert zo natuurlijke wijze een bijdrage aan de opbouw van de samenleving in Nunspeet en wijde omgeving.
Er wordt door Stichting Veluvine Cultuur een zeer gevarieerd cultureel programma samengesteld op het gebied van beeldende kunsten, dans, film, muziek en theater. Het programma is met zorg samengesteld, mede vanuit de ambitie de culturele betrokkenheid in Nunspeet en omgeving verder te stimuleren.

Daarnaast heeft Veluvine ook de ‘zakelijke’ klant veel te bieden. Men kan er terecht voor het huren van de Rabozaal (400 zitplaatsen), film- of sportzalen en kleinere vergaderruimtes. De centrale ligging, goede bereikbaarheid, gratis parkeerruimte en de uitstekende catering maken Veluvine zeer geschikt voor o.a. symposia en workshops.

www.veluvinenunspeet.nl