Veldhuis Advies – Business Club N.V.

Veldhuis Advies

Polyplus
26 maart 2018
Ingenieursbureau Deuring
23 februari 2018

Veldhuis Advies

Dagelijks helpen we onze klanten met het nemen van financiële beslissingen en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dit doen we met professionele medewerkers die een eerlijk advies geven en graag klanten willen helpen. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en werkgevers. Daarbij stellen we altijd het geluk en de gezondheid van degenen die we helpen voorop. 

 

U betaalt een financieel adviseur uiteraard voor het ontvangen advies en voor het beheren van uw financiële pakket. Daar krijgt u bij Veldhuis Advies ook veel voor terug. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u een pakket met verzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden die geheel aansluit bij uw persoonlijke situatie, mét aantrekkelijke pakketkortingen. Ook staan we u graag bij met hypotheekadvies wanneer u een nieuwe woning op het oog heeft, of wanneer u gaat verbouwen. Een grote financiële beslissing, waarbij een goed advies zeer wenselijk kan zijn. Onze adviseurs zijn allen goed opgeleid en ervaren en kijken samen met u naar de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, pensionering en overlijden. Een persoonlijke financiële planning geeft u veel rust en zekerheid.

 

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio Apeldoorn-Zwolle-Harderwijk. Ons bedrijf bestaat meer dan 50 jaar en telt ruim 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Maar we geven u graag het gevoel dat u onze enige klant bent! Neem gerust contact met ons op via info@veldhuisadvies.nl of tel. 0578-699760.

 

Veldhuis Advies | Sportlaan 4a, Heerde |  Postbus 1, 8180 AA Heerde

Meer weten? www.veldhuisadvies.nl