Van Deutekom Administratie en Advies – Business Club N.V.

Van Deutekom Administratie en Advies

216 Accountants
4 juni 2017
Atzo Projects, Creatieve Bouwers
2 mei 2017

Van Deutekom Administratie en Advies

Van Deutekom B.V. is in April 2017 als 125e bedrijf lid geworden van de Business Club N.V.

Van Deutekom is een administratie- en advieskantoor in Elburg. Momenteel werken er binnen onze organisatie ruim 20 medewerkers. Sinds onze start in 1968 zijn wij actief als onafhankelijke adviseurs in diverse sectoren en branches binnen het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Daarnaast verzorgen wij voor particulieren belastingaangiftes en geven maatwerkadviezen toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Voor MKB, agrariër en particulier

Doordat we al bijna 50 jaar zijn gevestigd in Elburg, kennen we de regio als geen ander. We beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de omgeving, wat goed van pas komt in onze advieswerkzaamheden. Uiteraard strekt onze dienstverlening verder dan de omgeving Elburg. Voor elke MKB-ondernemer, agrariër of particulier staan de deuren van ons kantoor open.

Ons dienstenpakket

Bij ons kunt u terecht voor administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering is meer nodig dan alleen het bijhouden van uw administratie. Daarom kijken wij met een strategisch oog naar uw bedrijf en de markt, en zetten ons advies (indien gewenst) kracht bij met de benodigde documenten. Het belangrijkste vinden wij dat we uw bedrijf écht kennen, zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen met ons dienstenpakket. Voor zeer specifieke kwesties maken we gebruik van ons netwerk van specialisten.

Digitalisering en IT ondersteuning

Wij kunnen uw boekhouding volledig digitaliseren en automatisch voor u bijhouden. Online samenwerken en uw cijfers up to date. Voor iedere onderneming beoordelen wij welke oplossingen het best aansluiten op de situatie en stellen zo een optimaal pakket samen. Denk hierbij aan de mogelijkheid om te factureren, het digitaal aanleveren van zowel in- als verkoopfacturen, een dashboard met het huidige bedrijfsresultaat en het versturen van herinneringen aan uw debiteuren. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om de administratieve organisatie binnen uw onderneming te optimaliseren en waar mogelijk de efficiëntie te verhogen.