Twin Shop Support – Business Club N.V.

Twin Shop Support

STADSKAMER DE ZEVEN PIJLEN
4 oktober 2019
Ende | Advies
3 oktober 2019

Twin Shop Support

Winkels kennen vandaag de dag snelle assortiment-wissels. Indelingen van winkels worden aangepast op de seizoenen waardoor consumenten bij elk bezoek een andere beleving hebben. Twin Shop Support verzorgt bij dit proces de winkelinrichting. Of het nu gaat om een gedeeltelijke restyle of een complete ombouw.

Wanneer een nieuwe winkel eenmaal voorzien is van alle stellingen, balies en verlichting is het tijd om de schappen te vullen. In bouwmarkten spreek je dan ook over producten zoals deuren, kasten en meubelen. Voor de vaklieden en timmermannen van Twin Shop Support is meubel- en keukenmontage en winkelinrichting dagelijkse kost. Daarom kunnen zij in korte tijd de showroommodellen in elkaar zetten. Zo zijn winkels, eventueel in het hele land, in korte tijd klaar voor opening!

De technische vaklieden van Twin Shop Support zorgen dagelijks voor de productie van deze instore elementen. In onze nieuwe werkplaats in Elburg worden de meubels, wanden en displays geproduceerd voor diverse landelijke opdrachtgevers. Hier worden de werkvoorbereidingen getroffen, tekeningen gemaakt en materialen besteld. Zo wordt er van niets iets gemaakt!

Voor meer informatie bel ons gerust : 088 – 12 44 210