Thijs Stoel – Business Club N.V.

Thijs Stoel

Flynth adviseurs en accountants
23 oktober 2016
Ten Cate Wonen & Slapen
22 september 2016

Thijs Stoel

Welkom bij thijsstoel.nl

THIJSSTOEL.NL nieuw en gebruikt Witgoed bestaat inmiddels 8 jaar en heeft de afgelopen jaren een flink groei doorgemaakt. De focus ligt op het verhandelen van zowel nieuw als gebruikt witgoed, zoals koelkasten, wasmachines, drogers, kookplaten, ovens, fornuizen, magnetrons, vaatwassers en vriezers. De producten worden ook aangeboden op marktplaats.nl. THIJSSTOEL.NL heeft steevast circa 300 apparaten op voorraad en verzorgt zijn eigen inkoop. Op dit moment werken in het bedrijf 7 parttimers,waaronder zijn zoon Gerwin en dochter Ilona, die de administratie, verkoopacquisitie en distributie van de goederen verzorgen. Ook wordt er dagelijks gebruik gemaakt van een landelijk opererende pakketdienst die de apparaten binnen 2 werkdagen door geheel Nederland bezorgt.

Naast verkoop is Thijs Stoel drukdoende om zijn dienstenaanbod uit te breiden. Zo kan het bedrijf de inbouw en servicewerkzaamheden van uw apparatuur geheel verzorgen. Daarbij geeft THIJSSTOEL.NL twee jaar fabrieks-garantie op nieuw gekochte producten. De innovatieve werkwijze van Thijs heeft ervoor gezorgd dat zijn bedrijf een gezonde groei doormaakt.

Ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Thijs vooruitstrevend. Sinds 2 jaar heeft hij een jongere ‘met afstand tot de arbeidsmarkt’ de kans gegeven die nu naar volle tevredenheid bij hem werkt.