Thereca – Business Club N.V.

Thereca

Prins Bouw
4 oktober 2019
STADSKAMER DE ZEVEN PIJLEN
4 oktober 2019

Thereca

Thereca

Projectinrichter Thereca geeft advies, maakt ontwerpen, realiseert en produceert meubilair voor totale inrichting van: zorginstellingen, kantoren, onderwijs en de horeca.

Aan de basis van onze moderne, veelzijdige organisatie staat een ambachtelijk familiebedrijf dat meubels maakte voor THEaters, REstaurants en CAfés. Vandaar de naam THERECA. In ruim 100 jaar is Thereca uitgegroeid tot een volwaardige projectinrichter die alle aspecten in huis heeft; advies, ontwerp, productie en realisatie.

Door middel van een inspirerende leef- en werkomgeving, prikkelt Thereca haar klanten tot creativiteit en effectiviteit in het werk en in het leven. Een omgeving waarin je je altijd thuis kunt voelen, of je nu een vergadering hebt op de zaak, een biertje wil drinken in de sportkantine of als demente oudere een nieuw thuis krijgt. Het gaat om de beleving en het gevoel van de omgeving. Die beleving en dat gevoel is onze grootste drijfveer.

Wij delen graag onze kennis en creativiteit. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie en een rondleiding in onze showroom.

Contact:

Rendementstraat 21

8094 RA Hattemerbroek

Telefoon: 038 477 8560

Email: info@thereca.nl

 

Michelle Goudbeek | m.goudbeek@thereca.nl | 0651136106

Michel Westerbeek | m.westerbeek@thereca.nl | 06 29 100 900