Tapering – Business Club N.V.

Tapering

Local Advice
7 december 2016
Wive Techniek
7 december 2016

Tapering

Tapering Communicatieadvies is er voor ondernemers die zich bewust en gericht willen onderscheiden. Voor wie ondernemen meer is dan geld verdienen; die maatschappelijk betrokken zijn en een bijdrage willen leveren aan de omgeving waarin ze werken en leven. Die ondernemers helpt Tapering graag met praktisch toepasbaar communicatieadvies.

 

Tapering werkt vanuit de visie dat een herkenbare en onderscheidende positionering van wezenlijk belang is. Vanuit deze positionering volgt een congruente, consistente en spraakmakende profilering. Met als motto ‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’. Woorden en daden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Tapering adviseert en helpt bij het bepalen én overbrengen van de boodschap in woorden, beelden en daden. Vanuit het hart van de organisatie, passend bij haar waarden en bijdragend aan de gewenste reputatie. Wat Tapering adviseert kan ze ook doen. In samenwerking met u, uw medewerkers of geheel zelfstandig.

 

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat Tapering voor u kan betekenen? U kunt Jackie Laterveer bellen op 06 14 64 94 08 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of kijk op www.tapering.nl.