Studio LUSIN, Visuele Communicatie / Grafisch ontwerp – Business Club N.V.

Studio LUSIN, Visuele Communicatie / Grafisch ontwerp

Companjen Constructies
17 december 2014
Reclamestudio Van Olst
26 oktober 2014

Studio LUSIN, Visuele Communicatie / Grafisch ontwerp

Wat doe ik? Ik vertaal verhalen naar beelden. Ik zorg voor zichtbaarheid! Ik zorg voor de juiste en doeltreffende beeldtaal voor een organisatie, merk, product, campagne enz.. Dat houdt in dat ik ontwerp voor elke visuele communicatie-uiting in print en digitaal. Of het nu een boek is, een digitale presentatie, een logo of een klein kaartje, ik behandel alles als een klein kunstwerk dat werkt.
Dit vergt inlevingsvermogen en expertise in concept, strategie, communicatie en merkbeleving. Het ligt in mijn natuur om de pure essentie van de boodschap te onderzoeken, naar voren te halen en dat te communiceren zonder onnodige ruis.
Beelden kunnen mooi zijn maar niet op de juiste plek. Een gemiddeld affiche ziet niemand. De omgeving, de kleur, het lettertype, het soort medium waar de boodschap op staat communiceert ook. Het medium is soms dé boodschap.
Kijk, dat is nou mijn toegevoegde waarde: verder denken dan mijn tekentafel groot is.
En natuurlijk word ik dan extra blij wanneer een opdrachtgever over grenzen heen durft te gaan en werkelijk onderscheidend durft te zijn.

Lusine is tevens betrokken bij het Business Club magazine ‘Insights’ en verzorgt alle fotografie rondom de bijeenkomsten.

Heeft u ook een visuele uitdaging voor mij? Ik houd me graag bij u aanbevolen en werk het graag voor u uit!
Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Lusine Grigoryan

www.lusin.nl
lusin@lusin.nl
06 23 2889 23
Weitakkerstraat 19
8081XW Elburg