Studio Broekhuis Interieurarchitectuur – Business Club N.V.

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur

VDH Civiel Projectmanagement
22 oktober 2020
FIRA WONEN
19 oktober 2020

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en realiseren van unieke interieurs. Voor woningen, villa’s, showrooms, bedrijfspanden of kantoren is het juiste interieur het kloppend hart binnen de 4 muren.

Of het nu gaat om een volledige nieuwbouw van een woonhuis of bedrijfspand, een aanbouw aan een bestaande woning, of een interne verbouwing, wij regelen alles, van ontwerp tot bouwbegeleiding.

Om het maximale uit een ontwerp te halen en de mogelijkheden van de woning of het bedrijfspand optimaal te benutten worden wij al in een vroeg stadium ingeschakeld.

De ontwerpen van onze studio staan garant voor karaktervolle interieurs. Met bijzondere en eigentijdse oplossingen ontwerpen wij interieurs waarin onze opdrachtgevers zich thuis voelen.

We denken mee op het gebied van routing, indeling, zichtlijnen, verlichting, akoestiek, maar ook op de eventuele bouwkundige haalbaarheid.

Ons doel is niet alleen om een comfortabel interieur te creëren maar ook om u in het proces van concept tot oplevering maximaal te begeleiden en te ontzorgen. In alle tussenliggende stappen vanaf het eerste conceptontwerp tot het uitwerken van maatwerkmeubilair, verlichting, styling en stoffering nemen we u in fases mee tot de realisatie van het eindresultaat.

Uw bouwtekeningen klaar? Schakel onze bouwbegeleiding in!

Wij kunnen ook worden ingezet als bouwbegeleider tijdens de uitvoering. Niet om architecten of aannemers te dwarsbomen maar juist om samen met hen het beste resultaat te behalen voor een schitterend en praktisch ontwerp dat het woon- werkgenot vergroot.

Alles draait om het functionele en esthetische aspect en dat is nu juist waarvoor het team van Studio Broekhuis zorgt dat dit blijft bestaan.

Gegroeid door passie voor het vak en de vele positieve en warme complimenten van onze opdrachtgevers zijn wij inmiddels een veel gevraagde organisatie in Flevoland en ver daarbuiten.

Studio Broekhuis Interieurarchitectuur is dé merknaam waarin alles waar we écht goed in zijn samenkomt.

Het team van Studio Broekhuis staat ook voor u klaar!

Francisca Broekhuis 06 – 386 60 895

info@studiobroekhuis.nl
Meer info: www.studiobroekhuis.nl