Studio Birza Veluwe – Business Club N.V.

Studio Birza Veluwe

Automobielbedrijf Flier
24 januari 2020
Qaleido International
24 januari 2020

Studio Birza Veluwe

Studio Birza Veluwe u.a. is een coöperatief samenwerkingsverband tussen Bianca Lipke, Kasper Birza en Edward Visch.

Prettige omgevingen creëren om in te werken of te wonen dat is onze missie.

Onze specialisatie ligt in de zakelijke markt, zorg en scholen.

 

Studio Birza  inventariseert  huisvestingswensen van de opdrachtgevers  en vertaald dit naar interieurconcepten. Daarbij wordt een lijst van toegepaste materialen opgesteld en voor het een plan wordt een investeringsraming opgesteld.

Door deze werkwijze krijgt de klant een goed beeld van de nieuwe uitstraling, maar zijn ook de harde cijfers inzichtelijk om tot realisatie te komen.

Wij kunnen daarna  het plan voor u realiseren binnen de vooraf gestelde budgetten en planning.

 

Naast complete plannen en turnkey inrichting zoals hierboven omschreven kunnen wij ook de levering van meubilair, gordijnen, zonwering en vloerbedekking verzorgen.                           

Ook verzorgen wij met onze partners voor u schilderwerk, wanden en plafonds.

 

De verdeling van taken is als volgt:

Bianca is het gezicht naar buiten toe, zij brengt creativiteit, kleurgevoel en interieurinrichting samen. Het geeft haar enorm veel voldoening om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij de keuzes die gemaakt moeten worden om een interieur te realiseren die past bij de wensen, uitstraling en bedrijfscultuur.

Kasper is op de achtergrond aanwezig en bewaakt de visie en de missie van het bedrijf. Ook stelt hij zijn kennis en kunde van de markt beschikbaar om leveranciers te selecteren en zo goed en scherp mogelijk in te kopen .

Edward verzorgt calculaties, budgetramingen en projectplanning. En stuurt de inkoop en levertijdbewaking aan. Door zijn gevoel voor interieur kan hij als geen ander de uitstraling die (door Bianca) is bedacht feitelijk laten realiseren. Dit uiteraard binnen de gestelde planning en budgetten.

 

Na een onlangs gerealiseerd project kregen we  de volgende terugkoppeling van de opdrachtgever: Super, hoe je in korte tijd een prachtige en functionele kantoorlocatie hebt ingericht! Je hebt het team van medewerkers meegenomen in het nieuwe kantoorconcept en hebt met oog voor detail er een sfeervolle en prettige werkomgeving van gemaakt. De samenwerking verliep erg fijn, goed geregeld!

 

Dit geeft weer waar we het voor doen; blije klanten!

Als onze plannen klaar zijn nemen we deze altijd nog door, met de bril van de klant op.

We kijken dan goed  wat de klant nodig heeft, en schromen niet om eventueel te strepen in plannen als dat in hun belang is.

 

Om een voorbeeld te noemen: we kregen de vraag om 30 bureaustoelen te leveren, altijd leuk natuurlijk. Toen ik echter op locatie kwam zag ik dat de stoelen m.u.v. de stof op de zitting, nog in een perfecte staat waren. i.p.v. nieuwe stoelen te leveren hebben we de zittingen opnieuw gestoffeerd. Dat is prijstechnisch een heel ander verhaal, de klant hield daardoor een flink bedrag over welke weer in andere zaken geïnvesteerd kon worden. Dat is wat we bedoelen met het beste voor de klant.

 

Wij denken dat je alleen spullen leveren het verschil niet kunt maken, dat kan een klant in principe overal kopen. Betrokkenheid en enthousiasme voor ons werk geven de klant de oplossing waarom die vraagt. En  daarmee maak je het verschil!

Neem een kijkje op de website https://studiobirzaveluwe.nl/  of volg ons op Instagram Bianca regelt en Studio Birza