Steenbergen Bouwmanagement – Business Club N.V.

Steenbergen Bouwmanagement

Baksteen & Pul
7 december 2016
Suc6-4U
7 december 2016

Steenbergen Bouwmanagement

Uw partner bij bouw, verbouw, onderhoud of herstel van uw bedrijfspand of onderwijsgebouw.

 

Onafhankelijke bouwbegeleider

Johan Steenbergen weet het zeker: wil je kwaliteit voor de beste prijs, dan moet je bouwprocessen in eigen hand houden. Maar grote bouwprojecten zijn zo complex dat bedrijven en onderwijsinstellingen  de kennis, ervaring en de tijd missen om dergelijke bouwprojecten zelf te begeleiden.

Daarom wordt het werk vaak uitbesteed aan een aannemer of bouwadviseur. Johans advies is: betrek een onafhankelijke expert die in de schoenen van de opdrachtgever gaat staan en het bouwproject van begin tot einde begeleidt.

Door de juiste vragen te stellen zorg ik dat vanaf het begin de juiste keuzes worden gemaakt. Door de juiste partijen te betrekken zorg ik voor hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijs.

 

Meer dan 15 jaar kennis en ervaring met complexe bouwprojecten

Johan Steenbergen heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld. Hij was werkzaam bij verschillende bouwbedrijven voordat hij in 2009 Steenbergen Bouwmanagement in Elburg oprichtte.

Samen met zijn vrouw en een enkele vaste partners vervult hij succesvol de rol van projectleider bij zeer uiteenlopende bouw-, verbouw- en onderhoudsprojecten voor bedrijven en onderwijsinstellingen.

 

Steenbergen Bouwmanagement

  • Eén aanspreekpunt voor opdrachtgevers
  • Korte communicatielijnen
  • Kleinschalig en persoonlijk