STADSKAMER DE ZEVEN PIJLEN – Business Club N.V.

STADSKAMER DE ZEVEN PIJLEN

Thereca
4 oktober 2019
Twin Shop Support
4 oktober 2019

STADSKAMER DE ZEVEN PIJLEN

STADSKAMER DE ZEVEN PIJLEN: SFEERVOLLE VERGADERLOCATIE IN ELBURG-VESTING

Je zoekt een sfeervolle vergaderlocatie in de omgeving van Zwolle, Lelystad of Amersfoort. Een plek buiten je eigen kantoor. Een plek om te brainstormen, plannen te maken of nieuwe wegen in te slaan. Kom dan naar Stadskamer De zeven pijlen in Elburg.

Stadskamer De zeven pijlen is bij uitstek geschikt voor een kleine groep. Bijvoorbeeld een managementteam, een raad van bestuur of een directie. Maar ook een team van collega’s dat out-of-the-box moet denken en de organisatie op een nieuw spoor moet zetten.

Een inspirerende omgeving stimuleert je om op een andere manier naar thema’s te kijken. Weg zijn van de dagelijkse routines helpt je om vraagstukken open en creatief te benaderen. Stadskamer De zeven pijlen is daarvoor de perfecte plek.

RUIMTE VOOR TRAINEN EN WORKSHOPS

Zoekt u een sfeervolle, ruimte voor een:

· training

· workshop

· coaching

· proeverij

· lezing

· fotoshoot

· bedrijfspresentatie

Dan is Stadskamer De zeven pijlen bij uitstek geschikt. Warm. Historisch en eigentijds. En professioneel. Je bent er volkomen vrij, maar catering op maat is ook een optie.

Meer over Stadskamer De Zeven Pijlen: www.stadskamerdezevenpijlen Fia van den Pol – Kruijt

EEN VOORZITTER OF TEAMCOACH NODIG?

Zoek je een externe voorzitter of een teamcoach voor je meeting?

Eigenaar Leonard van den Pol is een ervaren interim-adviseur en teamcoach. Open en met een brede blik. Goed in het ontwarren van ingewikkelde kluwen van belangen en doelstellingen. Analytisch, creatief, maar ook praktisch. Meer over Leonard: www.leonardvandenpol.nl Leonard van den Pol