Speelcreatie – Business Club N.V.

Speelcreatie

Fysiotherapie Louwen/Muilwijk
1 december 2017
WelzoWijs
6 november 2017

Speelcreatie

Communicatie is essentieel in veranderingsprocessen. Verschillen in overtuigingen en belangen kunnen de weg zitten om het gewenste resultaat te bereiken. Of het is moeilijk om de gedachten en de inzichten die je hebt onder woorden te brengen.

Het is de passie van Johan Koning om mensen te verbinden en samen verder te brengen. Communicatie is hierbij essentieel. Als facilitator van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode past hij creatieve hulpmiddelen toe in de communicatie van organisaties en teams. Hiermee creëert hij een prettig klimaat waarin inzichten en ideeën snel en efficiënt gedeeld worden. En waarin snel gezamenlijke antwoorden gevonden worden op complexe vraagstukken. Op het gebied van Visie- en Strategie-ontwikkeling, Identiteitsbepaling en Teamontwikkeling.

Merk jij dat ook weleens in workshops en bijeenkomsten? Een aantal mensen is veel aan het woord en een aantal mensen zegt weinig tot niets. En dat daardoor de workshop minder resultaat oplevert dan je wilt? Met de LEGO® SERIOUS PLAY® methode wordt je workshop 100% effectief. Met 100% participatie en 100% fun. En met een duurzaam resultaat.

Met de werkwijze van SpeelCreatie worden verschillen in overtuigingen en belangen overbrugd. En worden geweldige resultaten bereikt.

www.speelcreatie.nl