Schrijf ’s up – Business Club N.V.

Schrijf ’s up

Studio Pulpit
3 oktober 2019
Feedback Training en Consulting
3 oktober 2019

Schrijf ’s up

Welke beleving wil jij overbrengen naar je klanten?

Is dat het “wij van WC-Eend”-gevoel of ga je voor het verhaal áchter je bedrijf? Er is namelijk genoeg te vertellen en te laten zien.

Mijn naam is Annemarie Deloo en met mijn bedrijf Schrijf ’s up maak ik content voor onder meer social media. Content is een veel omvattend woord, maar wat ik wil is de beleving van jouw onderneming naar je (nieuwe) klanten toebrengen. Dit doe ik in de eerste plaats met tekst. Ik zorg ervoor dat jouw tekst op een creatieve manier aansluit bij wat jij wilt uitdragen en wat je doelgroep zoekt. Dit combineer ik met beeld dat erbij past en het kan maar zo dat ik die beelden zelf maak.

Ik ga voor je op pad om je projecten vast te leggen en ben aanwezig op je evenement om sfeer te proeven. Op deze manier kan ik mij nog beter verplaatsen in jou, maar ook in je klant. Want die wil je uiteindelijk aanspreken, toch? Met beleving lukt dat het allerbeste.

De content die ik maak kun je gebruiken voor je social media, blog of nieuwsbrief. Ga je steigeren van alleen al de gedachte? Maakt niet uit, ieder zijn ding. Ik help je er natuurlijk mee, zodat jij tijd én energie overhoudt voor de leuke dingen.

Benieuwd wat de ‘beleving’ inhoudt? Mijn telefoonnummer staat hieronder. Ik hoor wel wanneer ik een cappuccino kan komen drinken. Thee is ook goed.

 

Schrijf ’s up

Het Straatje 4f1

8081 RN, Elburg

0525 220 005

hallo@schrijfesup.nl

https://schrijfesup.nl