PV Accountants – Business Club N.V.

PV Accountants

Qaleido International
24 januari 2020
Catering Culinair
8 november 2019

PV Accountants

Over ons

 

Wat maakt PV Accountants uniek?

 

Wij zijn PV Accountants. Betrokken en bevlogen. We leven ons in in uw situatie en sluiten daar zoveel mogelijk met onze dienstverlening op aan. Of u nu advies wil over uw onderneming, een fiscale vraag heeft, van onze accountancydiensten gebruik wilt maken of geholpen wil worden met uw administratie.

 

Onze kernwaarden

  • Positief
  • Bevlogen
  • Betrokken
  • Deskundig
  • Flexibel
  • Integer

 

Missie

Ondernemers uit de regio Zwolle en omstreken zo goed mogelijk helpen met onze bevlogen en deskundige aanpak.

 

Visie
We steken de handen voor u uit de mouwen. Praktisch, nuchter en no nonsense. We digitaliseren bijvoorbeeld uw administratie, verzorgen de jaarrekening tot in de puntjes of maken u wegwijs is het fiscale landschap.

 

Maar we doen meer…

En we willen meer voor u doen…

Steeds meer ondernemers maken gebruik van onze expertise en krijgen een analyse van hun onderneming. Waar liggen de kansen en bedreigingen? Hoe springt u daar als ondernemer financieel en fiscaal gezien het beste op in? Als vertrouwd adviseur helpen we u als ondernemer verder. In de wetenschap dat uw onderneming meer is dan een verzameling cijfers.    

 

Manier van werken

U mag van ons flexibiliteit verwachten. Want ondernemen doe je nu eenmaal niet met een 9 tot 5-mentaliteit. Wij zijn zelf ondernemers en weten wat dat met zich meebrengt. Durf, lef en soms uithoudingsvermogen. Wij staan u graag bij op weg naar groei, op weg naar die ene financiering of op weg naar digitalisering. Wat het ook is, u heeft één van onze medewerkers zo aan de lijn. Direct en betrokken.

 

Over PV Accountants

Marco Verhoef en Henri Pannen, twee collega’s bij accountantsorganisatie KPMG, staken in 2005 de koppen bij elkaar. Ze vonden dat ze te weinig daadwerkelijk aan het bedienen van hun klanten toekwamen. Ze besloten dat dat anders kon en moest. Ze spraken dat uit tegen elkaar in een hotel in Deventer waar de twee afspraken voor een goede bak koffie. Daar werd de kiem gelegd voor het huidige PV Accountants dat inmiddels naar acht medewerkers is gegroeid.

 

Ondernemers vooruithelpen

“We willen ondernemers daadwerkelijk vooruithelpen”, stelt Henri. “Daar draait het vanaf het begin om.” Marco vult hem aan. “Waarbij we naast de ondernemer staan. Persoonlijk. Met een eigen, onafhankelijke en frisse blik kijken we naar de uitdagingen die u als ondernemer heeft.” De twee oprichters betrokken als eerste vestiging een oud-bankgebouw in Westenholte, één van de wijken van Zwolle. In het kantoor aan de Blaloweg in Zwolle groeide PV Accountants door. Waarna ze in 2011 hun huidige locatie aan de Ceintuurbaan 26-E betrokken. Pannen: “Van daaruit bedienen we vooral het mkb in Zwolle en omstreken. Van starters tot aan de bovenkant van het mkb. In een pallet aan branches.”

 

Op 4 gebieden diensten

PV Accountants biedt op vier gebieden diensten aan:

  • Advies
  • Accountancy
  • Administratie
  • Fiscaal