Menges Schoonmaak – Business Club N.V.

Menges Schoonmaak

Stapkracht
27 september 2019
Experiencia Pura
27 september 2019

Menges Schoonmaak

Wie is Menges Schoonmaak?

Menges Schoonmaak is een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf met een moderne kijk op het traditionele schoonmaakwerk. Wij werken landelijk en bieden u samen met onze 150 medewerkers o.a. de volgende facilitaire diensten aan: schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, kinderdagverblijven, recreatiewoningen, glasbewassing, vloer- en gevelonderhoud, bouw- en opleveringsschoonmaak en detachering medewerkers voor huishoudelijke dienst, kantine, school of sporthal.

Waarom Menges Schoonmaak?

Wij onderscheiden ons door het persoonlijk contact, de snelle service, de korte communicatielijnen, eerlijke en reële prijsstelling, de continuïteit in de organisatie en op de werkvloer. Die continuïteit wordt gewaarborgd doordat wij per klant vaste medewerkers garanderen die weten wat u belangrijk vindt en hoe u het werk graag uitgevoerd ziet. Als extra service overleggen onze objectleiders frequent met u over verloop, status en verder voortgang van de werkzaamheden.

Onze personele kwaliteiten komen tot uiting in door SVS opgeleide medewerkers, objectleiders met vaste werkplek op uw eigen locatie en goed geïnstrueerde medewerkers doordat wij vooraf het uitvoeren van de opdracht uitgebreid overleg met u als klant hebben om datgene te leveren wat wij afspreken.

Wat vinden wij als Menges Schoonmaak belangrijk?

Kernwaarden voor ons zijn; doen wat je belooft, afspraken nakomen èn op tijd komen. Wij denken pro-actief met u als klant mee, geven (on)gevraagde praktische adviezen en hebben als missie u als opdrachtgever te ontzorgen.

…echt schoon

Menges schoonmaak

Energieweg 8

8071 DA Nunspeet

Telefoon: 0341-453098

E-mail: mail@menges.nl