Local Advice – Business Club N.V.

Local Advice

Business Effect
8 december 2016
Faber en van Leeuwen Installatietechniek
7 december 2016

Local Advice

Local Advice is een adviesbureau wat gespecialiseerd is in het verbeteren van het functioneren van de samenleving op lokaal niveau. Vooral voor bedrijven, bedrijvenkringen en overheden is Local Advice graag dé partner bij het zetten van de volgende stap. Zeker als het gaat om het verbeteren van de samenwerking of het oplossing van conflicten tussen partijen is Local Advice de specialist.

Nu is geen enkele situatie hetzelfde, daarom levert Local Advice alleen maatwerktrajecten specifiek toegesneden op uw situatie. Hieronder kunt u enkele voorbeelden zien producten en diensten die Local Advice voor verenigingen, bedrijven en overheden heeft kunnen leveren en wat Local Advice ook voor u zou kunnen betekenen:

  • Schrijven van een toekomstvisie of programma voor een bedrijvenkring of vereniging
  • Lobby voor individuele bedrijven of bedrijvenkringen bij gemeenten, regio’s of provincies
  • Ondersteunen van bij het opzetten of door ontwikkelen van een vitaal ondernemersnetwerk met een sterk programma
  • Opstellen van een uitvoeringsprogramma om de economie van een regio te versterken, waarbij ondernemers, onderwijs en overheden intensief samenwerken.
  • Organiseren van Congressen, Seminars of themabijeenkomsten.
  • Dagvoorzitter, discussieleider of presentator voor bijeenkomsten

Eigenaar Marcel van ‘t Hul is tevens mede-oprichter van Business Club N.V. en in het bestuur actief als voorzitter en gastheer bij de bijeenkomsten.