Innofeet – Business Club N.V.

Innofeet

Kok en Heijkamp Makelaars
17 december 2018
Straetus Veluwe
17 december 2018

Innofeet

Innofeet – podotherapie

U kunt bij de podotherapeut terecht met al uw voet- (gerelateerde) problemen. Zo worden knie-, heup- en rugklachten als gevolg van een verkeerde voetstand behandeld. Maar ook bijvoorbeeld sportblessures, hielspoorklachten en ingegroeide teennagels zijn veel geziene klachten op het spreekuur.

Specialismen

Bij Innofeet zijn we onder andere gespecialiseerd in de behandeling van (top)sporters, kinderen, 65+’ers en diabetespatiënten. Ook kunt u bij ons terecht voor veiligheidsschoenen in combinatie met een podotherapeutische inlegzool. Tevens behoort orthopedisch schoeisel tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat onze podotherapeuten voor u kunnen betekenen.

Toegankelijkheid

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing. Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Podotherapie heeft geen gevolgen voor het eigen risico.

Innofeet beschikt over meer dan 40 locaties. Kijk op onze website voor een locatie bij u in de buurt. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 088 – 031 3000 of bezoek onze website www.innofeet.nl

 

Bekijk ook eens onze bedrijfsvideo https://www.youtube.com/watch?v=XJ6jLZgn8rA&feature=youtu.be