Ifective – Business Club N.V.

Ifective

Conwes
28 juli 2014
T. Pater Groep
7 juli 2014

Ifective

Over Ifective
Ifective is ICT-dienstverlener voor software solutions, system integration en managed services. Wij ontzorgen u bij het oplossen van ICT-vraagstukken op het gebied van (cloud)infrastructuren en softwareontwikkeling.

Ons doel

ICT is tegenwoordig een primaire behoefte, net als gas, water en licht. U wilt toegang tot uw bedrijfsinformatie waar en wanneer het u uitkomt. Ifective ontzorgt u hierbij met passende ICT-oplossingen. Met behulp van onze hard- en softwarematige oplossingen kan uw organisatie efficiënter en effectiever bestuurd worden. Daardoor kunt u zich blijven richten op uw corebusiness.

Onze aanpak

Wij geloven in het aanbieden van ICT-dienstverlening op basis van branchekennis. Door onze actuele ICT-kennis en specifieke branchekennis kunnen wij ICT-oplossingen leveren die perfect aansluiten op overheidsbeleid en marktontwikkelingen enerzijds en uw bedrijfsbeleid, -processen en -procedures anderzijds.

Ons resultaat

Vanuit onze servicegerichte organisatie voeren wij de ontwikkeling, configuratie en implementatie van ICT-oplossingen uit. Een belangrijk doel is informatieontsluiting. Belangrijke pijlers zijn hierbij, Software Development, Cloud, Wireless en Connectivity.

Contact:
Koekoeksweg 3, 8084 GN ’t Harde
Postbus 90, 8084 ZH ‘t Harde

Tel:+31 (0) 525 63 72 12

E-mail: h.wijnne@ifective.nl

www.ifective.nl